foto

André Morell

  • nar. 20.8.1909
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 28.11.1978 (69 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 První velká vlaková loupež
Pán prstenů
1976 Pantoflíček a růže
Risalah, Ar-
Risâlah, Al-
1975 Barry Lyndon
1972 Papežka Jana
1971 Rillington Place č.10
1970 Julius Caesar
1969 Letter, The (TV film)
1968 Její pomsta
Mercenaries, The
1967 The Mummy's Shroud
1966 Judith
Nesprávná truhla
The Plague of the Zombies
1965 Siege of Manchester, The (TV film)
Vládkyně Ayesha
1964 Bezcharakterní žena
The Moon-Spinners
1961 Cash on Demand
The Shadow of the Cat
1960 Cone of Silence
1959 Behemoth, the Sea Monster
Ben Hur
Pes Baskervillský
1958 Diamond Safari
Pařížské prázdniny
The Camp on Blood Island
1957 Interpol
Most přes řeku Kwai
1956 Dítě a bitevní loď
The Black Tent
The Man Who Never Was
Zarak
1955 Letní opojení
The Secret
They Can't Hang Me
Three Cases of Murder
1954 1984 (TV film)
His Majesty O'Keefe
The Black Knight
The Golden Link
1952 Stolen Face
Tall Headlines
1951 Flesh & Blood
High Treason
The Clouded Yellow
1950 Hrůza na jevišti
Madeleine
No Place for Jennifer
Othello (TV film)
Seven Days to Noon
So Long at the Fair
Trio
1948 Health in Our Time
Wuthering Heights (TV film)
Šest statečných
1947 Boys in Brown (TV film)
Everyman (TV film)
The Little Dry Thorn (TV film)
The Merchant of Venice (TV film)
1942 Unpublished Story
1940 Three Silent Men
1939 Ten Days in Paris
1938 13 Men and a Gun
Cyrano de Bergerac (TV film)
Many Tanks Mr. Akins

TV seriály

1978 Will Shakespeare (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Zvířený prach (S02E08)
1977 The Velvet Glove (TV seriál)
1975 Edward the Seventh (TV seriál)
1968 The Caesars (TV seriál)
1963 Maupassant (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
1958 Quatermass and the Pit (TV seriál)

Dokumentární

2006 Evolution of the Invasion - a.z.
1985 The Many Faces of Sherlock Holmes (TV film) - a.z.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace