foto

Travis Schuldt

  • nar. 18.9.1974 (45 let)
    Topeka, Kansas, USA

Biografie

Celým jménem Travis Scott Schuldt se narodil 18. září 1974 v městečku Topeka, Kansas. Absolvoval Texas Christian University. Živil se i jako číšník v jednom Dallaském baru.

Jeho první role byla v seriálu PASSIONS, kde vydržel čtyři roky v roli šlechtice Ethana Winthropa. Potom posbíral několik epizodních rolí v seriálech jako JAG, VERONICA MARS nebo SEX VE MĚSTĚ.

Pak přišla nabídka na ztvárnění Keitha v seriálu SCRUBS. Jeho postava je taková nemesis hlavního hrdiny JDho a aby toho nebylo málo dokonce chodí s Elliot, takže zasahuje do hlavního dění. V roce 2007 si zahrál ve filmu OSTROV SMRTI. Dál sbírá role v seriálech a připsal si na konto takové tituly jako TEORIE VELKÉHO TŘESKU nebo HRANICE NEMOŽNÉHO, ale rád by prorazil do Hollywoodu.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2017 DriverX
2015 Kluk od vedle
2014 Sober Companion (TV film)
2013 This Magic Moment (TV film)
2012 Hitting the Cycle
2011 The Dungeon Master
2008 A Line in the Sand
Bláznivá střela - Amerika v ohrožení
Filmová hvězda
From a Place of Darkness
Something's Wrong in Kansas
2007 Ostrov smrti
Stopař
2006 Záhadná žena: Nemluvně (TV film)
2005 Automatic
1999 Sagamore (TV film)

TV seriály

2019 Splitting Up Together (TV seriál)
Welcome Home (S02E18)
Go Out the Lights (S02E17)
Annie, Are You Okay? (S02E14)
další epizody (5)
Sedmilhářky (TV seriál)
Špatná matka (S02E06)
Zabij mě (S02E05)
The Detour (TV seriál)
The BJ (S04E04)
The Sister (S04E03)
2018 Cool Kids (TV seriál)
Sidovo přiznání (E04)
Heathers (TV seriál)
Are We Going to Prom or to Hell? (E10)
I'm a No-Rust-Build-up Man Myself (E09)
Call Us When the Shuttle Lands (E08)
další epizody (6)
Splitting Up Together (TV seriál)
We Need to Talk About Karen (S02E03)
Asking for a Friend (S02E02)
Sign Language (S02E01)
další epizody (4)
American Horror Story (TV seriál)
The End (S08E01)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Wins the Big Game (S13E09)
Charlie's Home Alone (S13E08)
2017 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Operace Willoughby (S14E11)
2015 The Fosters (TV seriál)
Lucky (S03E10)
More Than Words (S03E04)
Zpátky do školy (TV seriál)
Guerillový marketing pro pokročilé (S06E07)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Poslední jízda (S15E16)
2013 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Quid Pro Quo (S03E16)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Mac and Dennis Buy a Timeshare (S09E04)
2012 Zpátky do školy (TV seriál)
Digitální průzkum bytového designu (S03E13)
2011 Kriminálka New York (TV seriál)
Clean Sweep (S08E10)
2010 Ochrana svědků (TV seriál)
Death Becomes Her (S03E09)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Harassment (S04E12)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Dee Gives Birth (S06E12)
Mac's Big Break (S06E04)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Logika snů (S02E05)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The D.E.N.N.I.S. System (S05E10)
The Gang Wrestles for the Troops (S05E07)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj poslední den 2/2 (S08E19)
Moji noví pitomci (S08E01)
2008 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Topologie váčkovitého poklopce (S02E02)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje princezna (S07E11)
2007 Cavemen (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj těžký porod (S07E02)
Můj největší nepřítel (S07E01)
Moje bezvýchodná situace (S06E22)
další epizody (16)
2006 My Boys (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Dítě mého nejlepšího přítele a moje dítě (S06E02)
Můj zrcadlový obraz (S06E01)
Moje životní změna (S05E24)
další epizody (20)
2004 Veronica Mars (TV seriál)
Vánoce u Echollsovců (S01E10)
2003 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Prázdné hnízdo (S08E17)
2002 Baby Bob (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)

Host

TV pořady

2002 SoapTalk (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky