foto

Jana Radojčičová

  • nar. 4.2.1957 (61 let)
    Ústí nad Labem, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Balada o pilotovi (TV film)
2013 Líbánky
2008 Rezoluce 819 (TV film)
2005 Kletba bratří Grimmů
1995 Vyhnanci (studentský film)
1986 Bumerang (TV film)
Pavučina
1984 Kariéra
1982 Neúplné zatmění
1976 Smrt mouchy
1974 Poslední ples na rožnovské plovárně
1973 Údolí krásných žab

TV seriály

2018 Inspektor Max (TV seriál)
Trpké vítězství (E07)
Výlet (E02)
Krejzovi (TV seriál)
Ty jsi šéf (E06)
2017 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Pirát (S02E12)
Policejní svět (S02E09)
Nelidskost (S02E06)
další epizody (5)
2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Omyl, otec spokojenosti (S02E13)
Únos (S02E07)
Sestřenka z Humpolce (S01E33)
2015 Atentát (TV seriál)
Trhej (E07)
2013 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Dědictví (S03E25)
2012 Policajti z centra (TV seriál)
Jiné světy (E05)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
Mikuláš chodí v létě (S01E05)
2007 Škola Na Výsluní (TV seriál)
1996 Draculův švagr (TV seriál)
1995 Když se slunci nedaří (TV seriál)
Inzulín (E03)
Honza (E01)
1994 Bylo nás pět (TV seriál)
Cesta do Indie a zpět (E06)
Cirkus svět (E05)
Pokoj lidem dobré vůle (E04)
1991 Pražský student (TV seriál)
1990 Přísahám a slibuji (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
1985 Třetí patro (TV seriál)
Zeď (E02)
Civil (E01)
1984 Sanitka (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)

Dokumentární

1998 Kázání rybám (TV seriál)

TV pořady

1993 Tuzemský konzumní (TV pořad)
1982 Echokabaret (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace