foto

David Rees Snell

  • nar. 20.8.1966 (53 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Door in the Woods
2018 Nanny Killer (TV film)
2013 Vražedné krásky (TV film)
2012 Shadow Witness
2009 Mrtví mezi námi
2008 Nebezpečná rychlost
2006 Opuštěný kaňon (TV film)
2001 The Good Things
1999 Jízda s ďáblem
P.1
1998 Pondělí po zázraku (TV film)
1995 Truman (TV film)

TV seriály

2020 S.W.A.T. (TV seriál)
Animus (S03E14)
2019 The Fix (TV seriál)
Queen for a Day (E08)
S.W.A.T. (TV seriál)
Neviditelní (S02E19)
Padlí (S02E15)
Záložáci (S02E14)
Silicon Valley (TV seriál)
Blood Money (S06E02)
2017 Teta Mick (TV seriál)
The Sleepover (S01E15)
The Fosters (TV seriál)
Dirty Laundry (S04E18)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Posvátné město 5/5 (S06E05)
Posvátné město 4/5 (S06E04)
Posvátné město 3/5 (S06E03)
další epizody (5)
2015 Silicon Valley (TV seriál)
Rapidní pokles zájmu (S02E02)
Změna strategie (S02E01)
Skandál (TV seriál)
Where's the Black Lady? (S04E11)
2013 Poslední základna (TV seriál)
Controlled Flight Into Terrain (E13)
The Pointy End of the Spear (E12)
Damn the Torpedoes (E11)
Chirurgové (TV seriál)
Peníze nade vše (S10E04)
2012 Poslední základna (TV seriál)
Blue Water (E10)
Cinderella Liberty (E09)
Nuke It Out (E07)
další epizody (6)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Strážce (S03E11)
2011 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Boiler Room Job (S04E08)
Zákon gangu (TV seriál)
To Be, Act 2 (S04E14)
To Be, Act 1 (S04E13)
Burnt and Purged Away (S04E12)
další epizody (8)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Otcovy hříchy (S09E10)
2010 Anatomie lži (TV seriál)
Krysař (S02E19)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Řezník se vrací (S06E03)
2009 Sestra Hawthornová (TV seriál)
The Sense of Belonging (S01E05)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Unknown Soldier (S04E22)
Endgame (S04E21)
Chaos Theory (S04E20)
další epizody (5)
Vražedná čísla (TV seriál)
Říše snů (S06E06)
2008 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Shadow Riders (S04E09)
Policejní odznak (TV seriál)
Family Meeting (S07E13)
Possible Kill Screen (S07E12)
Petty Cash (S07E11)
další epizody (13)
2007 Policejní odznak (TV seriál)
Spanish Practices (S06E10)
Recoil (S06E09)
The Math of the Wrath (S06E08)
další epizody (10)
2006 Policejní odznak (TV seriál)
Postpartum (S05E11)
Of Mice and Lem (S05E10)
Smoked (S05E09)
další epizody (11)
2005 Policejní odznak (TV seriál)
Ain't That a Shame (S04E13)
Judas Priest (S04E12)
A Thousand Deaths (S04E11)
další epizody (13)
2004 Policejní odznak (TV seriál)
On Tilt (S03E15)
All In (S03E14)
Fire in the Hole (S03E13)
další epizody (15)
2003 Policejní odznak (TV seriál)
Dominoes Falling (S02E13)
Breakpoint (S02E12)
Inferno (S02E11)
další epizody (11)
2002 Policejní odznak (TV seriál)
Circles (S01E13)
Carnivores (S01E11)
Dragonchasers (S01E10)
další epizody (8)

Dokumentární

2008 Speechless (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky