foto

Johana Ožvold

  • nar. 1983
    Liberec, Československo

Herecká filmografie

Filmy

2019 Karel, já a ty
2017 Nikdo nelže (studentský film)
Všechno bude fajn
2015 Cesta do Říma
Cizí příbuzní (studentský film)
Proces (studentský film)
2014 Siciliana
2013 Ahoj, mám se dobře (studentský film)
2012 Podsvětí
Shit happens (studentský film)
2011 Gorila

Diskuze k tvůrci (0)

    • 8.8.2015  14:06
    wufik
    (hodnocení, komentáře)

    Velmi zajímavá herečka. Jen škoda, že dostala tak málo příležitostí.

Fanoušci tvůrce