foto

Hana Kusnjerová

  • nar. 30.5.1985 (31 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Dešťová víla (2010)

    - Kvůli výraznému slovenskému akcentu Vici Kerekes, představitelky Květuška, ji při postsynchronech nadabovala mluveným slovem i zpěvem Hana Kusnjerová. Stejná dabérka jí propůjčila hlas i v pozdějším filmu Sedm dní hříchu (2012). (funhouse)

Herecká filmografie

Filmy

2015 Tonyo (studentský film)
2014 Pravomil (studentský film)
Přechodné vědomí (studentský film)
2010 Dešťová víla
2002 Únos domů

TV seriály

2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Zpěvačka (E08)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
V poutech (S12E74)
Světlo na konci tunelu (S12E51)
2016 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Báječnej plán (S12E18)
Zákrok na míru (S12E17)
Rande naslepo (S12E06)
další epizody (4)
Rapl (TV seriál)
Křížová cesta (S01E02)
2015 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Sestra Katastrofa (S11E11)
Arsenál krásy (S11E10)
Hon na lišku (S11E09)
další epizody (5)
Všechny moje lásky (TV seriál)
Spolek (E26)
Na lásku není nikdy pozdě (E25)
Recept na zajíčka (E23)
2014 Svatby v Benátkách (TV seriál)
Toužím (S01E10)
Tak trochu ženatý (S01E09)
Pruhovaná vášeň (S01E07)
2004 Náměstíčko (TV seriál)
Vánoční dárky (E08)
2000 To jsem z toho jelen (TV seriál)
1993 Správná šestka (TV seriál)

TV pořady

2013 Vylomeniny (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace