Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po pěti letech od neuzavřených vražd mladých žen se pachatel přihlásí o pozornost dalším zločinem. Dítě s Fáberovou se pustí do případu, který je zavede hluboko do minulosti na letní tábor. (Česká televize)

Recenze (29)

Anianna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál se z nezajímavých kauz zatím nikam neposunul. Sem tam se objeví dějová linka s potenciálem těžko pochopitelným nebo fakt hloupým. Jako třeba v tomhle díle ta slepá holka nebo kluk, který díky IT dovednostem výrazně pomůže k vyřešení případu. Nicméně se mi líbí Šoposké projev. Neusmívá se, jen se tváří, jako by měla všechno na háku, flegmaticky. Myslím, že se přizpůsobuje Krobotovi, který také žádné emoce neprojevuje. Ač jsou oba rozdílní, v téhle monotónnosti si jsou podobní a Šoposké ta poloha sluší. ()

ArthasKarfa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celou dobu hledání sériového vraha, takové, že máte pocit, že se hledá nějaký zloděj co nejdřív kradl někde v Praze, pak po táboře. Nějak se z toho vytratilo vyšetřování těch dvou předchozích případů. Případ vlastně vyřešil jeden backdoor odkaz na internetu. Nevím i když tam byly zajímavé prvky, příjemné prostředí tábora a závěrečná akční scéna, tak mi to přišlo dost slabé. A vedlejší linka se zapůjčeným bratrem byla takové klasická. ()

Reklama

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mladý hacker vysvětluje že dá dostat do zaheslovaných stránek přes "backdoor odkaz". Zadní vrátka (anglicky backdoor) je v informatice název metody, která umožňuje obejít běžnou autentizaci, která za běžných okolností brání uživateli v neoprávněném využívání počítačového systému. Pokud jsou zadní vrátka v softwaru či hardwaru zabudována, mohou být využívána k seriózním účelům (např. pro univerzální heslo pro servisní přístup), avšak často jsou zneužívána vládními špionážními organizacemi např. NSA. ()

elodieB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Postava Denise je milá a sympatická. Navíc má v tomhle díle logiku. Nicméně je zajímavé, že Fáberová o existenci "nevlastního" bratra nemá ani ponětí, i když je jasné z dílu Falza, že jeho matku zná až tak dobře, že kvůli ní odešla z otcovského domu. Proč, když se někdo už jednou rozhodne dělat seriál, musí to podělat zfušovaným a odflinknutým scénářem? ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale tak v něčem zajímavý případ, jenže utopený v onom myslím že nechtěně parodickém hávu. Policejní hlídač naletí na trik falešnému kurýrovi? No tak. A když Dítě ví, kde pachatel je, proč hlídači rovnou nezavolá? Navíc ta linka s malým Denisem a s táborem, to je taky dada. Marika se sice po dětech ukáže v plavkách, ale ona se ráda svlékala před kamerou i dřív a full, a ke všemu byla mladší, takže ani tohle mě nějak nebralo. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (3)

  • Mladý hacker vysvětluje, že se dá dostat do zaheslovaných stránek přes „backdoor odkaz“. Zadní vrátka (anglicky backdoor) je v informatice název metody, která umožňuje obejít běžnou autentizaci, která za běžných okolností brání uživateli v neoprávněném využívání počítačového systému. Pokud jsou zadní vrátka v softwaru či hardwaru zabudována, mohou být využívána k seriózním účelům (např. pro univerzální heslo pro servisní přístup), avšak často jsou zneužívána vládními špionážními organizacemi, např. NSA. (sator)
  • Natáčelo se i na Petrském náměstí v Praze. (Winster)
  • Táborový vedoucí má na rukávu domovenku „T.O. Rozbořenka“. (sator)

Reklama

Reklama