Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luxusní kadeřnictví přepadnou únosci ve chvíli, kdy je tu i patoložka Malinková. Stačí se ještě spojit se Specialisty, a pak se sama ocitne v pozici rukojmí. Cílem únosců je zákaznice, po jejímž manželovi, finančním makléři, požadují výkupné. Ukazuje se však, že makléř není žádný bezúhonný finančník a že peníze nejsou jediným motivem únosců. Bude skutečná identita Malinkové a její napojení na Specialisty odhaleno? Dojde k masakru, nebo všichni vyváznou... (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

sorrow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to udělali zase, opět další epizoda spojená přímo se Špecialisty nebo někoho z jejich blízkého okolí, tentokrát s patoložkou Malinou. No při takto amatérském přepadení to myslím naši Špecialisté moc nezvládli, když vše bylo zakončeno střelbou a jednou mrtvolou. Opět jsem v úžasu, kde zase ti dva sourozenci vzali ty pistole? Podle tohoto seriálu by člověk nabyl dojmu, že je snad někde zdarma rozdávají. ()

j.sorensen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Snad se to ňák nezvrtne" Zvrtlo a už hodně, hodně dávno. První řady se Štáfkem, Prachařem a krásnou Kajnarovou sice taky nebyly nic moc, ale i vzhledem k mnoha zajímavým lokacím, jsem je všechny, s odstupem let, zkouknul. Ne v tv, od dob masivního nástupu reklamy na tv už vůbec nekoukám. Tyhle řady s Dejdarem a spol, jsou další dno zn@vácký tvorby a koukám spíš ze zvědavosti, co za kokotskej díl zas předvedou. "Zásah!" ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Patoložka si jde udělat trvalou a hned je z toho případ pro Dejdarův akční tým, protože Šulovo kadeřnictví přepadnou dva sourozenci, protože chtějí výkupné za jednu zákaznici .... proč ji teda tak složitě přepadali v kadeřnictví, kde si vzali další dvě rukojmí? Kdyby na ní počkali u jejího auta, udělají lépe a tenhle díl by byl o tom jak se Specialisté nudí. Dvě hvězdy za pocit, že se tenhle seriál milimetr po milimetru zlepšuje díl o dílu. ()

milos.bradik odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak už dost. Tato pitomost je naprosto hloupá a nesmyslná, skoro ke každému případu se namotá někdo z těch "specialistů" a navíc je tam vždy spousta nesmyslů. Tentokrát například mají svého člověka na místě, přesně vědí co se tam děje, dvojice, která přepadla kadeřnictví o nich nemá tušení a oni nejsou schopni zasáhnout a pošlou jim tam další rukojmí, to je fakt na hlavu. Na konci, když Malina zavolá zásah, tak se policajti ze zásahovky začnou pomalu, ale velmi pomalu přibližovat a pachatele, který stojí ve dveřích nemá nikdo z policajtů na mušce, prostě nesmysl. Odpad dávám málokdy, ale toto vymýšlí asi idiot. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama