foto

Shelley Conn

  • nar. 21.9.1976 (42 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Shelley Conn je anglická herečka, která se narodila v roce 1976 v městě Barnet. Její exotický původ má kořeny ze Srí Lanky. Studovala na Cranbourne School, Basingstoke Hampshire.

Po herecké škole si zahrála v několika britských seriálech. Jeden z nich byl pro televizi BBC, DOWN TO EARTH. V roce 2001 se představila v seriálech MERSEY BEAT a CASUALTY. O rok později si odbyla debut i na divadelní scéně, hrála v Royal Shakespeare Company.

Pro všechny tři média (film, televize a divadlo) se stala důležitou a počet jejích rolí stále narůstal. Hrála v britských a evropských filmech. V roce 2008 si zahrála v sérii BBC, ANIMAL PARTY nebo v seriálu MILENKY.

V roce 2011 si ji vybral Steven Spielberg pro jednu z hlavních rolí v novém seriálu TERRA NOVA. Hraje tady doktorku Elizabeth Shannon, která se svojí rodinou přichází na planetu Terra Nova.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2014 Flim: The Movie
2010 Poznáš, až to přijde?
2008 New Town Killers
2006 L'Entente cordiale
Nina's Heavenly Delights
2005 Karlík a továrna na čokoládu
Transit (TV film)
2003 Second Generation (TV film)
2002 Muž a chlapec (TV film)
Posedlost
2001 Hawk (TV film)
2000 Možná, miláčku
Poslední mušketýr (TV film)

TV seriály

2017 Back (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Prolhaní (TV seriál)
The Marshes (S01E06)
Check Mate (S01E05)
Catherine (S01E04)
další epizody (6)
2016 Tlukot srdcí (TV seriál)
2014 24 hodin: Dnes neumírej (TV seriál)
5:00 p.m.-6:00 p.m. (E07)
2013 By Any Means (TV seriál)
Heading Out (TV seriál)
2011 Marchlands (TV seriál)
Terra Nova (TV seriál)
Hnutí odporu (E13)
Soukromá armáda (E12)
Odhalený zvěd (E11)
další epizody (13)
2010 Protiúder (TV seriál)
Iraq: Part One (S01E01)
2008 10 dní do války (TV seriál)
Dead Set (TV seriál) - herec, a.z.
Epizoda 5 (E05) - a.z.
Epizoda 3 (E03) - a.z.
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Milenky (TV seriál)
Raw (TV seriál)
The Palace (TV seriál)
2007 Party Animals (TV seriál)
2006 Innocence Project, The (TV seriál)
2003 Blue Murder (TV seriál)
2001 Mersey Beat (TV seriál)
2000 Attachments (TV seriál)
Down to Earth (TV seriál)
1998 City Central (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace