foto

Nick Wechsler

  • nar. 3.9.1978 (39 let)
    Albuquerque, New Mexico, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Recon (TV film)
2014 Owen & Owen
2010 Switchback
2008 Lie to Me
2000 Nejlepší hra
1999 Chicks, Man
1996 Příběh jednoho života (TV film)

TV seriály

2017 Chicago P.D. (TV seriál)
Favor, Affection, Malice or Ill-Will (S04E15)
Seven Indictments (S04E14)
I Remember Her Now (S04E13)
další epizody (6)
2015 Hráč (TV seriál)
2011 Pomsta (TV seriál)
2010 Past Life (TV seriál)
2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
2006 Spiknutí (TV seriál)
2005 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Slib (S03E02)
2004 North Shore (TV seriál)
2003 Volání mrtvých (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Roswell (TV seriál)
1997 Knight Rider tým (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace