foto

Nick Wechsler

  • nar. 3.9.1978 (40 let)
    Albuquerque, New Mexico, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Recon (TV film)
2014 Owen & Owen
2010 Switchback
2008 Lie to Me
2000 Nejlepší hra
1999 Chicks, Man
1996 Příběh jednoho života (TV film)

TV seriály

2018 Dynasty (TV seriál)
Dead Scratch (S01E22)
Trashy Little Tramp (S01E21)
Špinaví poldové (TV seriál)
By Virtue Fall (S03E10)
Goodnight, Sweet Prince (S03E09)
Cry Havoc (S03E08)
další epizody (9)
2017 Dynasty (TV seriál)
Spit It Out (S01E02)
I Hardly Recognized You (S01E01)
Chicago P.D. (TV seriál)
Favor, Affection, Malice or Ill-Will (S04E15)
Seven Indictments (S04E14)
I Remember Her Now (S04E13)
další epizody (6)
2015 Hráč (TV seriál)
Downtown Odds (E08)
House Rules (E05)
The Big Blind (E04)
další epizody (4)
Pomsta (TV seriál)
Two Graves (S04E23)
Plea (S04E22)
Aftermath (S04E21)
další epizody (13)
2014 Pomsta (TV seriál)
Atonement (S04E10)
INTEL (S04E09)
Contact (S04E08)
další epizody (22)
2013 Pomsta (TV seriál)
Exodus (S03E10)
Surrender (S03E09)
Secrecy (S03E08)
další epizody (23)
2012 Pomsta (TV seriál)
Odhalení (S02E09)
Rodokmen (S02E08)
Pokání (S02E07)
další epizody (20)
2011 Pomsta (TV seriál)
Nátlak (S01E11)
Loajalita (S01E10)
Podezření (S01E09)
další epizody (11)
2010 Past Life (TV seriál)
2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2006 Spiknutí (TV seriál)
2005 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Slib (S03E02)
2004 North Shore (TV seriál)
Volání mrtvých (TV seriál)
D.O.A. (S01E19)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Roswell (TV seriál)
Graduation (S03E18)
Four Aliens and a Baby (S03E17)
Crash (S03E16)
další epizody (9)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Roswell (TV seriál)
Samuel Rising (S03E09)
Behind the Music (S03E08)
Interruptus (S03E07)
další epizody (20)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Roswell (TV seriál)
A Roswell Christmas Carol (S02E10)
Max in the City (S02E09)
Meet the Dupes (S02E08)
další epizody (22)
1999 Roswell (TV seriál)
The Balance (S01E10)
Heat Wave (S01E09)
Blood Brother (S01E08)
další epizody (10)
1997 Knight Rider tým (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace