foto

Nick Wechsler

  • nar. 3.9.1978 (41 let)
    Albuquerque, New Mexico, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Recon (TV film)
2014 Owen & Owen
2010 Switchback
2008 Lie to Me
2000 Nejlepší hra
1999 Chicks, Man
1996 Příběh jednoho života (TV film)

TV seriály

2019 For All Mankind (TV seriál)
Into the Abyss (E05)
Tohle jsme my (TV seriál)
Sorry (S04E08)
Storybook Love (S04E05)
Strangers (S04E01)
2018 Dynastie (TV seriál)
Od píky (S01E22)
Bezcenný vandrák (S01E21)
Špinaví poldové (TV seriál)
By Virtue Fall (S03E10)
Goodnight, Sweet Prince (S03E09)
Cry Havoc (S03E08)
další epizody (9)
2017 Dynastie (TV seriál)
Ven s tím (S01E02)
Sotva tě poznávám (S01E01)
Chicago P.D. (TV seriál)
Favor, Affection, Malice or Ill-Will (S04E15)
Seven Indictments (S04E14)
I Remember Her Now (S04E13)
další epizody (6)
2015 Hráč (TV seriál)
Downtown Odds (E08)
House Rules (E05)
The Big Blind (E04)
další epizody (4)
Pomsta (TV seriál)
Two Graves (S04E23)
Plea (S04E22)
Aftermath (S04E21)
další epizody (13)
2014 Pomsta (TV seriál)
Atonement (S04E10)
INTEL (S04E09)
Contact (S04E08)
další epizody (22)
2013 Pomsta (TV seriál)
Exodus (S03E10)
Surrender (S03E09)
Secrecy (S03E08)
další epizody (23)
2012 Pomsta (TV seriál)
Odhalení (S02E09)
Rodokmen (S02E08)
Pokání (S02E07)
další epizody (20)
2011 Pomsta (TV seriál)
Nátlak (S01E11)
Loajalita (S01E10)
Podezření (S01E09)
další epizody (11)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The High School Reunion Part 2: The Gang's Revenge (S07E13)
The High School Reunion (S07E12)
2010 Past Life (TV seriál)
2009 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Waitress Is Getting Married (S05E05)
2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2006 Spiknutí (TV seriál)
2005 Odložené případy (TV seriál)
Slib (S03E02)
2004 North Shore (TV seriál)
Volání mrtvých (TV seriál)
D.O.A. (S01E19)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Roswell (TV seriál)
Graduation (S03E18)
Four Aliens and a Baby (S03E17)
Crash (S03E16)
další epizody (9)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Roswell (TV seriál)
Samuel Rising (S03E09)
Behind the Music (S03E08)
Interruptus (S03E07)
další epizody (20)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Roswell (TV seriál)
A Roswell Christmas Carol (S02E10)
Max in the City (S02E09)
Meet the Dupes (S02E08)
další epizody (22)
1999 Roswell (TV seriál)
The Balance (S01E10)
Heat Wave (S01E09)
Blood Brother (S01E08)
další epizody (10)
1997 Knight Rider tým (TV seriál)