foto

Shayn Solberg

  • nar. 2.2.1984 (36 let)
    Lethbridge, Alberta, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Kyberválka (TV film)
2008 Muka
2006 Zdánlivě mrtvá (TV film)
2003 Agent Cody Banks
Péčko pro začátečníky
2002 Buddy - hvězda baseballu
Spolek machrů
2001 Air Bud - Fotbalista
Josie a její kočičky
2000 2gether (TV film)
Tajemství pana Rice
1998 Můj pes Buddy 2
Velký chlupáč (TV film)
1997 Katastrofa letu č.19 (TV film)
Můj pes Buddy

TV seriály

2015 Poručík Backstrom (TV seriál)
Bogeyman (E05)
2014 Lovci duchů (TV seriál)
Do You Believe in Miracles (S09E23)
2009 Heuréka – město divů (TV seriál) - a.z.
Vše zapomenuto (S03E16) - a.z.
Smallville (TV seriál)
Pochybná sláva (S08E15)
2006 Heuréka – město divů (TV seriál)
Pud (S01E09)
Z masa a kostí (S01E08)
Mžik (S01E07)
další epizody (7)
Kyle XY (TV seriál)
2002 Breaking News (TV seriál)
2001 Lovci netvorů (TV seriál)
2000 2gether: The Series (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
1999 Strange World (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
1997 Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
1996 Dva (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky