foto

David Yelland

  • nar. 1947
    Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Happy End
2012 Private Peaceful
2006 Případy inspektora Lynleyho: Čínské zdi (TV film)
2005 Nejzáhadnější vraždy (TV film)
2002 Trosečníci (TV film)
1986 A Little Princess (TV film)
May We Borrow Your Husband? (TV film)
1985 Star Quality (TV film)
1981 Ohnivé vozy
Othello (TV film)

TV seriály

2017 Endeavour (TV seriál)
Lazaretto (S04E03)
2016 The Crown (TV seriál)
Pride & Joy (S01E08)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Sklizeň duší (S18E06)
2013 Hercule Poirot (TV seriál)
Opona - Poirotův poslední případ (S13E05)
Velká čtyřka (S13E02)
2010 Hercule Poirot (TV seriál)
Viděla jsem vraždu (S12E02)
Tragédie o třech jednáních (S12E01)
2008 Sběratelé kostí (TV seriál)
Amíci v Anglii (S04E01)
Hercule Poirot (TV seriál)
Třetí dívka (S11E03)
Smrt staré posluhovačky (S11E01)
2007 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt a prach (S10E05)
2006 The Line of Beauty (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Čas přílivu (S10E04)
2005 Love Soup (TV seriál)
Rocket Man (TV seriál)
2002 MI5 (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Bad Girls (TV seriál)
1997 A Dance to the Music of Time (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1992 The Good Guys (TV seriál)
1991 Dynastie Straussů (TV seriál)
1989 Bit of a Do, A (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Vražda v ulici Mews (S01E02)
Stay Lucky (TV seriál)
1987 The Bretts (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1982 Nancy Astor (TV seriál)
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1977 Secret Army (TV seriál)
1974 Affairs of the Heart (TV seriál)
David Copperfield (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2000 Wilderness Men (TV seriál)

TV pořady

1980 Newsnight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace