foto

Kwesi Boakye

  • nar. 6.4.1999 (21 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Tazmanian Devil
2015 Pocket Listing
2012 Let
Unconditional
2009 I Can Do Bad All by Myself
Princezna a žabák
Třídič č. 40
2007 I.Q.: Génius
2006 Happy Feet

TV seriály

2019 Costume Quest (TV seriál)
All Hallows’ Eve (E13)
Schmooze Cruise / Perfect Vision (E09)
Baking is Best with Friends / Danger Bike Man Rides Again (E05)
2018 Drápy (TV seriál)
Vaginolog (S02E05)
Ruská námořní (S02E03)
2017 Colony (TV seriál)
Tamam Shud (S02E09)
Good Intentions (S02E08)
Free Radicals (S02E07)
2015 Murder in the First (TV seriál)
Oh, Mexico (S02E06)
The McCormack Mulligan (S02E05)
My Sugar Walls (S02E04)
2014 Mind Games (TV seriál)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
Čísla na draka (S01E03)
Zpátky do školy (TV seriál)
Městské manželství a sendvičové umění (S03E11)
2011 Gumballův úžasný svět (TV seriál)
Looney Tunes: Úžasná show (TV seriál)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Pomsta (S01E21)
Men of a Certain Age (TV seriál)
Whatever Gets You Through the Night (S02E11)
A League of Their Owen (S02E09)
The Great Escape (S02E07)
další epizody (4)
Policajti z L. A. (TV seriál)
The Winds (S03E05)
Mentalista (TV seriál)
Rapsodie v rudém (S03E22)
2010 The LXD: The Legion of Extraordinary Dancers (TV seriál) - vyp.
Men of a Certain Age (TV seriál)
Cold Calls (S02E03)
Same as the Old Boss (S02E02)
Back in the Sh*t (S01E10)
další epizody (5)
Sestra Hawthornová (TV seriál)
No Excuses (S02E01)
Zpátky do školy (TV seriál)
Základy genealogie (S01E18)
2009 Men of a Certain Age (TV seriál)
Powerless (S01E05)
Let It Go (S01E02)
Pilot (S01E01)
Superagent Oso (TV seriál)
2008 Ni Hao Kai-lan (TV seriál)
2006 V dobrém i zlém (TV seriál)
Za rozbřesku (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Postpartum (S05E11)
2005 Inconceivable (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2007 Polární příběh

Host

TV pořady

2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Napálené celebrity (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky