foto

Sačiko Kodžima

  • nar. 1979
    Chiba, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Gekidžó sóšúhen Code Geass: Hangjaku no Lelouch – Kódó
2016 Koe no katači
2014 Gekijouban Shimajirou no wao!: Shimajirou to kujira no uta
2013 Daň za svědomí
2007 Mahó šódžotai Arusu
2006 Sluneční Apokalypsa: Duch Slunce (TV film)
2004 Sakura taisen: Le Nouveau Paris
2003 Sakura taisen: Ecole de Paris
2001 Gundam Evolve
1991 Teito monogatari
Vzpomínky jako kapky deště

TV seriály

2020 Asatir: Mirai no mukašibanaši (TV seriál)
Hósekišo Richard-ši no nazo kantei (TV seriál)
Maó gakuin no futekigóša: Šidžó saikjó no maó no šiso, tensei šite šisontači no gakkó e kajou (TV seriál)
2019 Dókjonin wa hiza, tokidoki, atama no ue. (TV seriál)
Endro~! (TV seriál)
Fruits Basket (TV seriál)
Star Twinkle Precure (TV seriál)
2018 Aikatsu Friends! (TV seriál)
Cutie Honey Universe (TV seriál)
Dakaretai otoko ičii ni odosarete imasu. (TV seriál)
Koneko no Čii: Ponponrá dairjokó (TV seriál)
Počitto hacumei: Pikačin kit (TV seriál)
Saredo cumibito wa rjú to odoru: Dances with the Dragons (TV seriál)
Sirius the Jaeger (TV seriál)
2017 Atom: The Beginning (TV seriál)
Boruto: Naruto Next Generations (TV seriál)
Granblue Fantasy: The Animation (TV seriál)
Rozhovory s půlslečnami (TV seriál)
2016 Active Raid: Kidó kjóšúšicu dai hači gakari (TV seriál)
Aikacu Stars! (TV seriál)
Bubuki Buranki: Hoši no kjodžin (TV seriál)
Classicaloid (TV seriál)
Saiki Kusuo no Sainan (TV seriál)
2015 Džunkecu no Maria (TV seriál)
God Eater (TV seriál)
Kjókai no Rinne (TV seriál)
Valkyrie Drive: Mermaid (TV seriál)
2014 Happiness Charge Precure! (TV seriál)
2013 Tokyo Ravens (TV seriál)
Učóten kazoku (TV seriál)
2012 AKB0048 (TV seriál)
Ano nacu de matteru (TV seriál)
Džodžo no kimjó na bóken (TV seriál)
Gon (TV seriál)
High School DxD (TV seriál)
Psycho-Pass (TV seriál)
Sakurasó no pet na kanodžo (TV seriál)
Sengoku Collection (TV seriál)
2011 Cardfight!! Vanguard (TV seriál)
Sacred Seven (TV seriál)
2010 Gokudžó!! Meča mote iinčó: Second Collection (TV seriál)
Himečen! Otogitic Idol Lil'Pri (TV seriál)
2009 Hipira: The Little Vampire (TV seriál)
Stitch!: Itazura Alien no daibóken (TV seriál)
Viper's Creed (TV seriál)
2008 Hakken taiken daisuki! Šimadžiró (TV seriál)
Kodai ódža kjórjú King: D-Kids Adventure jokurjú densecu (TV seriál)
Noramimi 2 (TV seriál)
Rosario to Vampire (TV seriál)
2007 Bamboo Blade (TV seriál)
Bokura no (TV seriál)
Dennō coil (TV seriál)
Kaze no šódžo Emily (TV seriál)
Kišin taisen Gigantic Formula (TV seriál)
2006 Ergo Proxy (TV seriál)
Galaxy Angel Rune (TV seriál)
Ginga tetsudō monogatari: Eien e no bunkiten (TV seriál)
Inukami! (TV seriál)
Kage Kara Mamoru! (TV seriál)
Kekkaiši (TV seriál)
Lemon Angel Project (TV seriál)
Pokémon: Diamant a perla (TV seriál)
Rakugo ten'njo Ojui (TV seriál)
Ray the Animation (TV seriál)
2005 Gunparade Orchestra (TV seriál)
2004 Saijúki Reload: Gunlock (TV seriál)
2003 Avenger (TV seriál)
Ginga tecudó monogatari (TV seriál)
Mahó šódžo tai Arusu (TV seriál)
Massugu ni ikó. (TV seriál)
Mugen senki Fortress (TV seriál)
Sonic X (TV seriál)
2002 Asobot senki gokú (TV seriál)
Naruto (TV seriál)
Patapata hikósen no bóken (TV seriál)
Saišú heiki kanodžo (TV seriál)
Tokyo Underground (TV seriál)
2001 Cyborg 009: The Cyborg Soldier (TV seriál)
Galaxy Angel (TV seriál)
1999 Trouble Chocolate (TV seriál)
1998 Devilman Lady (TV seriál)
Kovboj Bebop: Lovec odměn (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
1988 Soreike! Anpanman (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky