foto

William Berger

  • nar. 20.6.1928
    Innsbruck, Rakousko
  • zem. 2.10.1993 (65 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Berlin '39
1993 18000 giorni fa
Babylon Komplott, Das (TV film)
1991 Amore sconosciuto, Un
Buck z konce světa
1990 Dnes v noci jsem nebezpečná (TV film)
Docteur M.
Lex Minister
The King's Whore
1989 Oceano (TV film)
Prokletí Mayů
1988 Blu elettrico
Due croci, Le (TV film)
Grande storia d'amore, Una (TV film)
Hermano del espacio
Nido del ragno, Il
Ragno gelido
Top line
Vizio di vivere, Il (TV film)
1987 Django se vrací
Due assi per un turbo (TV film)
Giorno prima, Il
Luci lontane
Smrt Empedokla
Strike Commando
1986 Amazones du temple d'or, Les
Hell Hunters
Tarot
The Fifth Missile (TV film)
1985 Berlin Affair, The
Going for the Gold: The Bill Johnson Story (TV film)
Herkulova dobrodružství
Juego sucio en Casablanca
Tex a pán temnot
1984 Asesino llevaba medias negras, El
Caso d'incoscienza, Un (TV film)
Due prigionieri, I (TV film)
Försterbuben, Die (TV film)
Shark rosso nell'oceano
Skipper (TV film)
Tiger - Frühling in Wien
Zielscheiben
1983 Dívka z Terstu
Hanna K.
Herkules
Il momento dell'avventura
Kouzelné plátno
Šarlatový a černý (TV film)
Železný muž
1982 Diamond Connection
1981 Bosco d'amore
Ripacsok
1980 Den Cobry
Holocaust parte seconda: i ricordi, i deliri, la vendetta
1979 Santa Lucia (TV film)
Totenschmecker, Die
Viaggiatori della sera, I
1978 Comincerà tutto un mattino: io donna tu donna
Los Ojos siniestros del doctor Orloff
Porco mondo
Uzavřený kruh (TV film)
1977 California
Liebesbriefe der portugiesischen Nonne, Die
Mogliamante
Per questa notte
Reporter's Story (TV film)
1976 Agnese va a morire, L'
Amici di Nick Hezard, Gli
Bílé telefony
Il colpaccio
Keoma
Noche de los asesinos, La
Sahara v plamenech
1975 Morire a Roma
Parapsycho - Spektrum der Angst
1974 Capitán de quince años, Un
La Merveilleuse visite
Luger calibro 9: massacro per una rapina
Terminal
Uomini duri
1973 ...E il terzo giorno arrivò il corvo
Figlio di Zorro, Il
Kung Fu nel pazzo West
Lo chiamavano requiescat Fasthand
Super Fly T.N.T.
Verflucht, dies Amerika
1972 Colt in mano del diavolo, Un
Giustiziere di Dio, Il
Io monaca... per tre carogne e sette peccatrici
La vita in gioco
Můj milovaný vrah
1971 Fumavano le Colt... lo chiamavano Camposanto, Gli
1970 Letci útočí
Ombre roventi
Ostrov děsu
Sartana nella valle degli avvoltoi
1969 Köpfchen in das Wasser, Schwänzchen in die Höh
Sabata
Una lunga fila di croci
1968 Dnes já, zítra ty
Il suo nome gridava vendetta
Kol Mamzer Melech
Se incontri Sartana prega per la tua morte
Sommersprossen
1967 ...Otan ta psaria vgikan sti steria!
Faccia a faccia
Grande notte di Ringo, La
Harém
1966 El Cisco
La lama nel corpo
1965 Dnes, zítra a pozítří
Uomo dei cinque palloni, L'
Von Ryanův Expres

TV seriály

1995 Baron (TV seriál)
1992 Mstitel (TV seriál)
1990 Gorille, Le (TV seriál)
1988 Due fratelli (TV seriál)
War and Remembrance (TV seriál)
1987 Appuntamento a Trieste (TV seriál)
1985 Kryštof Kolumbus (TV seriál)
1984 I ragazzi di celluloide 2 (TV seriál)
T.I.R. (TV seriál)
1983 Vichry války (TV seriál)
1982 Dieci registi italiani, dieci racconti italiani (TV seriál)
Patto con la morte (TV seriál)
Verdi (TV seriál)
1981 I giochi del diavolo (TV seriál)
I ragazzi di celluloide (TV seriál)
1980 Isztambuli vonat (TV seriál)
1978 I problemi di Don Isidro Parodi (TV seriál)
1972 Motiv Liebe (TV seriál)
1966 The Man Who Never Was (TV seriál)
1962 G.E. True (TV seriál)
The Nurses (TV seriál)
1961 The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Clear Horizon, The (TV seriál)
Hong Kong (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
1958 Peter Gunn (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
1956 The Edge of Night (TV seriál)

Dokumentární

2016 FantastiCozzi - a.z.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace