foto

Daniela Kuffelová

  • nar. 12.11.1965 (54 let)
    Trnava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Jesenná (zato) silná láska
1998 Svetlo (TV film)
1996 Herodes a Herodias (TV film)
1992 Všechno co mám rád
1991 Zbytočné trápenia (TV film)

TV seriály

2018 Detektív Dušo (TV seriál)
Vražda naslepo (E04)
Sestričky (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
2015 Divocí koně (TV seriál)
Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 12 (S01E12)
2014 Ochránci (TV seriál)
2013 Kolonáda (TV seriál)
Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2012 Dr. Dokonalý (TV seriál)
Horúca krv (TV seriál)
Rodinné prípady (TV seriál)
2011 Aféry (TV seriál)
Zlatokopka (S02E13)
2010 Kriminálka Staré Město (TV seriál)
Případ tančícího fantoma (S01E05)
2009 V mene zákona (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)

Dokumentární

2017 Tresky plesky (TV seriál)

Divadelní záznam

2018 Štefánik - Slnko v zatmení (divadelní záznam)
2016 Potkany (divadelní záznam)
1997 Pacho sa vracia (divadelní záznam)
1996 Jozef Mak (divadelní záznam)
1988 Ej, Ďurko, Ďurko (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2006 Portrét (TV pořad)