foto

Martin Dusbaba

  • nar. 10.4.1976 (41 let)
    Pardubice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil se v Pardubicích v roce 1976. Po absolvování studia na gymnáziu strávil rok na Střední divadelní škole při Severomoravském divadle v Šumperku. Poté vystudoval herectví na Divadelní akademii múzických umění v ročníku vedeném Janem Bornou a Janou Březinovou. Spoluzakládal Studio Řetězová (později Řetízek), Divadlo Nablízko, Divadlo Aqualung. Později byl angažován v kladenském Divadle Lampion. Nyní má angažmá v Divadle Antonína Dvořáka v Příbrami.

Dui

Herecká filmografie

Filmy

2013 Příběh kmotra
2008 Kuličky
Před domem (studentský film)
2007 ...a bude hůř
2006 Setkání v Praze
Úřední hodiny (studentský film)
2002 Lidé z autobusů (studentský film)
2001 Kruh
Vohnice a Kiliján (TV film)
1998 Spravedlivý Bohumil (TV film)

TV seriály

2017 Ohnivý kuře (TV seriál)
Pokaždý se to zvrtne! (S03E03)
2016 Rapl (TV seriál)
Black Jack (S01E10)
Atentát (TV seriál)
Šancja (E14)
2014 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Zvěřinec (S04E06)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2009 Proč bychom se netopili (TV seriál)
Tajemná žebrovka (E03)
Přešlapy (TV seriál)
2006 Letiště (TV seriál)
2005 Eden (TV seriál)
Bruslaři (E05)
2004 Redakce (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace