foto

Patrik Plešinger

  • nar. 1972
    Ústí nad Labem, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Last Knights
Život je život
2009 Ať žijí rytíři!
2002 Monte Cristo (divadelní záznam)

TV seriály

2017 Génius (TV seriál)
Kapitola čtvrtá (S01E04)
2016 Atentát (TV seriál)
Spravedlnost pro všechny (E18)
2015 Atentát (TV seriál)
Veterán (E02)
Prezident (E01)
Bez hranic (TV seriál)
In Loco Parentis (S03E04)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
2004 Redakce (TV seriál)

Dokumentární

2007 Germáni (TV seriál)

Hudební videoklipy

2017 Chinaski: Venku je na nule (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace