foto

Roger Dunn

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Christmas Unwrapped (TV film)
The Santa Squad (TV film)
Unlocking Christmas (TV film)
2019 Trapped: The Alex Cooper Story (TV film)
Zimní zámek (TV film)
2018 Nebezpečná laskavost
Smutek černé vdovy (TV film)
2017 Příliš mnoho lásky (TV film)
2016 The Rooftop Christmas Tree
2009 Než řekneš ano (TV film)
2008 Roxy Hunter a tajemství šamana (TV film)
Roxy Hunter and the Horrific Halloween (TV film)
Roxy Hunter and the Myth of the Mermaid (TV film)
The Baby Formula
2006 Po stopách 11. září (TV film)
2004 Napravitelné chyby (TV film)
Sestra i matka (TV film)
2003 11. září 2001: Čas krize (TV film)
Noví sousedé (TV film)
Případ Mahowny
2002 Najděte stopu (TV film)
Ponecháni napospas 2: Bojovníci trýzně
Zločin srdce (TV film)
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Šťastný den (TV film)
2001 Kauza: Dítě (TV film)
Laughter on the 23rd Floor (TV film)
Start v ohrožení
Zločinný instinkt: Vraždy zbloudilých duší (TV film)
Zločinný instinkt: Zbytečná smrt (TV film)
2000 Dirigent (TV film)
Harlanská válka (TV film)
Mail to the Chief (TV film)
Norimberk (TV film)
V nachovém oparu (TV film)
1999 Hon na vraha (TV film)
Láska až za hrob (TV film)
Nejmladší kmotr (TV film)
Příběh Davida Milgaarda (TV film)
Secret Path, The (TV film)
Tři do tanga
1998 Smrt ve stínu (TV film)
Stávka!
1997 Dinner at Fred's
1996 A na Vánoce přišla láska (TV film)
Homecoming (TV film)
Legend of Gator Face, The
1995 Harrison Bergeron (TV film)
Kanadská slanina
Nerovný zápas (TV film)
Televizní leč
1993 Duch Niagary (TV film)
Žena na útěku - Příběh Lawrencie Bembenekové (TV film)
1992 Šéf (TV film)
1991 Conspiracy of Silence (TV film)
1990 Christmas In America (TV film)
1989 Prom Night III: The Last Kiss
1987 Nightstick (TV film)
1986 Confidential
1984 A Matter of Sex (TV film)
Policejní akademie
1983 Mrtvá zóna
The Adventures of Bob & Doug McKenzie: Strange Brew
1982 Deadly Eyes

TV seriály

2018 Kondor (TV seriál)
What Loneliness (S01E01)
Posedlý pomstou (TV seriál)
Carapace (S02E14)
2017 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Nehoda (S11E06)
2015 Good Witch (TV seriál)
2006 Dokud nás smrt nerozdělí (TV seriál)
2005 Naturally, Sadie (TV seriál)
2003 Divoká karta (TV seriál)
2002 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
Střední škola Degrassi (TV seriál)
2000 Soul Food (TV seriál)
1999 Angela Anaconda (TV seriál)
Twice in a Lifetime (TV seriál)
1998 Eerie, Indiana: The Other Dimension (TV seriál)
1997 Dobrodružná kriminalistika (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
1996 Traders (TV seriál)
Wind at My Back (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)
1994 Směr jih (TV seriál)
1993 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
1990 Cesta do Avonlea (TV seriál)
Maniac Mansion (TV seriál)
1989 Beetlejuice (TV seriál)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1986 Campbellovi (TV seriál)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
1981 Hangin' In (TV seriál)
Seeing Things (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)
1971 Dr. Simon Locke (TV seriál)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)
1995 Hirošima (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky