foto

Carlson Young

  • nar. 29.10.1990 (27 let)
    Fort Worth, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (2)

  • Scream (TV seriál) (2015)

    - Během vyhlašování finalistek soutěže Lady of the Lake ve 4. díle 2. série "Happy Birthday to Me" se při vytahování transparentu na Brooke (Carlson Young) vylije krev. Jde o odkaz na film Carrie (1976). (Sweepy)

  • Scream (TV seriál) (2015)

    - V 30. minutě posledního dílu 1. série se Jake (Tom Maden) diví, že Brooke (Carlson Young) má doma pevnou linku a ptá se ironicky, jestli nežije v roce 1996. Což je rok natočení prvního filmu Vříškot (1996). (Athree)

Herecká filmografie

Filmy

2015 A Country Called Home
The Night Is Young
2014 Premature
2013 The Kid
2011 Obviněná (TV film)
2010 Dog Who Saved Christmas Vacation, The (TV film)

TV seriály

2016 Scream (TV seriál)
Halloween Special (S02E13)
When a Stranger Calls (S02E12)
Heavenly Creatures (S02E11)
další epizody (13)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Shades of Grey (S02E10)
Pickle and Peanut (TV seriál)
Scream (TV seriál)
Revelations (S01E10)
The Dance (S01E09)
Ghosts (S01E08)
další epizody (10)
Grimm (TV seriál)
Král krys (S05E05)
2013 Kroll Show (TV seriál)
2012 Key and Peele (TV seriál)
2011 Pravidla milostného provozu (TV seriál)
2010 Královská dvojčata (TV seriál)
Na parket! (TV seriál)
Prolhané krásky (TV seriál)
Všude dobře, na plese absolventů nejlíp (S01E06)
Bolestná realita (S01E05)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Čerstvá krev (S03E11)
Mám právo zpívat blues (S03E06)
Devět zločinů (S03E04)
2009 Big Time Rush (TV seriál)
Liga snů (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Tenkrát v Texasu (S04E08)
2007 As the Bell Rings (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace