foto

Camille Calvet

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2015 Méďa 2
2009 Hanebný pancharti
Stáhni mě do pekla
2008 Night Life (TV film)
2005 Serenity
2004 Kill Bill 2
2003 The Lyon's Den (TV film)
2002 Austin Powers - Goldmember
Minority Report
2001 Vanilkové nebe
2000 Cela
Malý Nicky - Satan Junior
1996 Star Trek VIII: První kontakt
1993 Doorways (TV film)
1992 Armáda temnot
1991 Runestone
Zkázonosná Eva
1990 Prvotní síla
1989 Curse II: The Bite
Sonny Boy
Vycvičen zabíjet
Zánik domu Usherů
1988 Critters 2
1987 Silent Night, Deadly Night Part 2
Svléknutá na zabití

TV seriály

2011 Mstitel Cape (TV seriál)
2007 12 Miles of Bad Road (TV seriál)
2006 Spiknutí (TV seriál)
2003 The Lyon's Den (TV seriál)
Firefly (TV seriál)
Srdce ze zlata (E13)
Poslední zpráva (E12)
Past (E11)
2002 Firefly (TV seriál)
Objekty ve vesmíru (E14)
Ariel (E09)
Bez dechu (E08)
další epizody (10)
1999 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Váleční psi (S07E24)
Extrémní opatření (S07E23)
Podivní spojenci (S07E19)
další epizody (8)
1998 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
A znovu do té průrvy (S07E07)
Zrada, víra a velká řeka (S07E06)
Kukla (S07E05)
další epizody (14)
1997 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Statistická pravděpodobnost (S06E09)
Oběť andělů (S06E06)
Odvážnému štěstí přeje (S06E05)
další epizody (13)
1996 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Blouznění (S05E10)
Kdo z vás je bez hříchu... (S05E07)
Další trable s Tribbly (S05E06)
další epizody (13)
1995 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Tajný agent Bashir (S04E09)
Meč Kahlessův (S04E08)
Vzácná návštěva (S04E02)
další epizody (10)
1994 Svědectví (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Okouzlení (S03E10)
Defiant (S03E09)
Meridian (S03E08)
další epizody (17)
1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Druhý pohled (S02E09)
Nutné zlo (S02E08)
Pravidla zisku (S02E07)
další epizody (7)
1991 Eerie, Indiana (TV seriál)

Dokumentární

2002 Jack Pierce: The Man Behind the Monsters

Herecká filmografie

Filmy

1983 Dívka z údolí

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky