foto

William "Big Sleeps" Stewart

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Genesis Code
Torn: Dark Bullets
2011 50/50
Dark Vengeance (TV film)
2009 Láska na druhý pohled
2008 Den, kdy se zastavila Země
Muka
2007 Dobří sousedé (TV film)
Seed

TV seriály

2016 Roadies (TV seriál)
Life Is a Carnival (E01)
2015 Impastor (TV seriál)
On the Third Day... (S01E02)
Genesis (S01E01)
iZombie (TV seriál)
Grumpy Old Liv (S02E01)
2012 Adresa: L.A. (TV seriál)
Don't Say Goodbye (S02E13)
Xs and Os (S02E12)
Now or Never (S02E11)
další epizody (8)
Hranice nemožného (TV seriál)
Černý Blotter (S05E09)
2010 Prolhané krásky (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Strážce spravedlnosti (TV seriál)
2009 Svatyně (TV seriál)
Hrdina (S02E04)
2007 Painkiller Jane (TV seriál)
2006 Blade (TV seriál)
Whistler (TV seriál)
2005 Tajná služba (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky