foto

Ciera Payton

  • nar. 26.1.1986 (31 let)
    New Orleans, Louisiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 59 Seconds
2015 American Bad Boy
Cena moci
Respect the Jux
2013 Hříšná cesta do ráje
Oldboy
2011 Divoká karta (TV film)
2009 Madea Goes to Jail
Nora Roberts: Prokletá zátoka (TV film)
2008 Jump Out Boys
2007 Létající zabiják

TV seriály

2014 First (TV seriál)
Zkažená úča (TV seriál)
2013 Graceland (TV seriál)
It Could Be Worse (TV seriál)
2012 Společná terapie (TV seriál)
Californication (TV seriál)
Tři strážníci (S05E05)
2011 Tělo jako důkaz (TV seriál)
2010 Fake It Til You Make It (TV seriál)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
2006 Torchwood (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace