foto

Ciera Payton

  • nar. 26.1.1986 (34 let)
    New Orleans, Louisiana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A Madea Family Funeral
2016 59 Seconds
2015 American Bad Boy
Cena moci
Respect the Jux
2013 Hříšná cesta do ráje
Oldboy
2011 Divoká karta (TV film)
2009 Madea Goes to Jail
Nora Roberts: Prokletá zátoka (TV film)
2008 Jump Out Boys
2007 Létající zabiják

TV seriály

2020 The Oval (TV seriál)
Episode 25 (E25)
Episode 24 (E24)
Episode 23 (E23)
další epizody (16)
2019 The Oval (TV seriál)
The Fish Bowl (E09)
Eye on the Sparrow (E08)
The Dark Sheep (E07)
další epizody (9)
2017 Hráči (TV seriál)
Alley-Oops (S03E08)
Živí mrtví (TV seriál)
Král, Vdova a Rick (S08E06)
2016 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Zaplať a hraj (S14E09)
2014 First (TV seriál)
Zkažená úča (TV seriál)
Graceland (TV seriál)
Connects (S02E02)
2013 Graceland (TV seriál)
King's Castle (S01E10)
Goodbye High (S01E07)
It Could Be Worse (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Učitel historie (S04E15)
2012 Společná terapie (TV seriál)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Jako virus - 2. část (S02E19)
Californication (TV seriál)
Tři strážníci (S05E05)
2011 Torchwood (TV seriál)
The Middle Men (S04E06)
2010 Fake It Til You Make It (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky