foto

Doan Gia Bao

  • nar. 1971

Biografie

Na výzvu produkce seriálu OKRESNÍ PŘEBOR, že shánějí Asiata hrajícího fotbal, se čtyřicetiletý Doan Gia Bao přihlásil na casting a byl vybrán. Tak získal roli vietnamského fotbalisty Fun Din Dunga. Podle svých slov nebyly hlavním motivem peníze za roli, ale zvědavost jak takové natáčení vypadá. Nakonec se z rozsahem malé role, stalo půl roku intenzivního natáčení.

Martinovi Bao - jak sám sebe nazývá, je fotbal velmi blízký a dodnes jej hraje právě na úrovni okresního přeboru. Živí se jako obchodník - vlastní obchod s potravinami a zeleninou v Praze. Martin žije v Čechách od roku 1989, první manželství s Češkou s kterou mají dvě děti, Jenifer a Chiaru se ale rozpadá a po čase se žení po druhé s vietnamkou Lenkou s tou mají dceru Jesicu. Doufá že natáčení seriálu nebylo jeho poslední rolí.

Josef "sator" Čtvrtníček

Herecká filmografie

TV seriály

2020 Zrádci (TV seriál)
2019 Rapl (TV seriál)
Útulek doktora Knechta (S02E05)
Hrdinové nepracují (S02E04)
2018 Štafl (TV seriál)
Noční jízda (E08)
2017 Pěstírna (TV seriál)
2016 Pět mrtvých psů (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 1 (E01)
2010 Okresní přebor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky