Reklama

Reklama

Narušitel

  • USA The Intruder (více)
Trailer

Mladí manželé (Michael Ealy a Meagan Goodová) si koupí vysněný dům v Napa Valley v domnění, že našli dokonalý domov pro založení rodiny. Když se k nim však muž, od kterého nemovitost koupili (Dennis Quaid), začne potajmu vkrádat a narušovat jim život, pojmou podezření, že se za rychlým prodejem skrývají temné úmysly. (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (60)

tron 

všechny recenze uživatele

Kvalitný stalkerovský triler, ktorému trochu ubližuje nemastná neslaná ústredná dvojka, ale našťastie to príliš nevadí, lebo skóre následne značne vylepšuje parádne psychopatický Dennis Quaid (ktorému zjavne bolo smutno za Vidieckym sídlom z r. 2003), viacero značne nepríjemných scén a prekrásna výprava na prvý pohľad neskutočne idylického domu s prekrásnym pozemkom, na aký by väčšina z nás nezarobila nie že za jeden, ale ani za tri životy. Scenárista David Loughery pred dvanástimi rokmi už jeden stalkerovský triler napísal, Nebezpečného suseda so Samuelom L. Jacksonom, ale toto je lepšie. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dennis Quaid sa posledné roky pekne hral s čoklom v Psej duši a už mal asi toho dosť, pretože tu od prvého záberu strieľa ako blázon. Nakoniec to trochu vyzerá ako vtip, ale on bláznom v skutočnosti je. Herecky to však dáva veľmi hore, až by som povedal že to bol mega výkon a vo vážnej dráme kľudne aj na oscara. Namiesto vážnosti sa tu však nájde aj dobrá zábava, príbeh je tuctovejší, ale na thrillery tohto typu nepotrebujete veľa. Celkovo je to úplne v pohode film, len ho netreba brať ako nejaké vážne krimi. ()

Reklama

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Tak s urcitostou zabudnite,ze sa jedna o horor,v ziadnom pripade,je to jasny thriller,v ktorom sa po hereckej stranke predviedol hlavne Dennis Quaid ako psychopat,ktoreho zahral velmi dobre a fajn sa pozeralo aj na Maegan Good,pekna zena,film ma sice slabsie chvile,ale aj tak mozem povedat,ze je to nadpriemer v tomto zanri...:-) ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

I když to není podáno explicitně, strany barikády jsou jasně dány. Na jedné afro-americký pár z vyšší střední vrstvy, kdy on je úspěšný tvůrce reklam a odpůrce zbraní a jeho dobrosrdečná choť dělá z domu domov a píše do dámských časopisů. Oba si za svůj přínos společnosti pořídí honosnou usedlost, kde chtějí být šťastní až do smrti. Jsou tu však bíle lži, co je chtějí rozdělit! Zosobňuje je patologický lhář s členstvím v NRA, posedlostí starými pořádky, majetkem a trofejemi a nutkáním narušovat životy druhých systematickou manipulací a útlakem. Chyběl jen nápis o dělání Ameriky znovu velkou na jeho červené kšiltovce! Jenže bez spravedlnosti není míru a tak na závěr proběhne v pár vteřinách soud i vykonání rozsudku a když se spustí titulky s rapovou hudbou, vy víte, že Deon Taylor zase White Supremacy nakopal prdýlku. Krapet inteligentnější námět, transgenderovou maskérku asijského původu a může pomýšlet na plnění cílů oscarové pětiletky! Na žánrový průměr to vytáhne výstavní psychouš Quaid, který trochu připomíná Mela Gibsona po mrtvici a v jedné „dveřní“ scéně si dokonce zahraje i na Jacka Nicholsona.. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Opět jeden horor, který u nás nešel do kin ale v USA měl úspěch. No horor. On je to ten nejprovařenější klišovitý thriler už od 90. let. Hrdina/hrdinka/pár čelí dobrosrdečnému sousedovi/manželovi/milence/kamarádovi ze kterého se postupně stává psychopat. Bylo to ohrané a nezábavné už v 90. letech a v roce 2019 je to megaklišé, které se nestydí nepokrytě vykrádat - z Osvícení Here´s Johnny scéna, z Noci s nepřítelem "právě jsem zabila zloděje". Je to slušně natočené a Dennis Quaid je úžasný hnusák (i když jsem ho měl radši když hrával hrdiny), ale je to tak provařený nepřekvapující námět, že výsledkem je nuda jak prase. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

Avengers jsou na cestě ke 2 miliardám

05.05.2019

Komiksový megahit Avengers: Endgame je na cestě k dalšímu rekordnímu víkendu. Na domácím trhu se odhaduje, že snímek utrží během svého druhého víkendu okolo 150 milionů dolarů, už nyní má film jenom… (více)

Reklama

Reklama