foto

Jasmine Guy

  • nar. 10.3.1962 (55 let)
    Boston, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Chasing Waterfalls (TV film)
Sick People
The Substitute Spy
2014 Big Stone Gap
2013 Scary Movie 5
2011 October Baby
2009 Mrtví jako já
2008 Tru Loved
2006 Ways of the Flesh
2002 Carrie (TV film)
2001 Smrt nečeká
Ztracené ideály (TV film)
2000 Diamond Men
Law of Enclosures, The
1999 Lillie
1998 Madeline
1997 Dokonalý zločin (TV film)
Kočky netančí
1996 America's Dream (TV film)
1995 Kla$h
1993 Boy Meets Girl (TV film)
1992 Stompin' at the Savoy (TV film)
1990 Vrah mezi námi (TV film)
1989 Noci v Harlemu
Runaway (TV film)
1988 Blázinec ve škole
1987 At Mother's Request (TV film)

TV seriály

2017 Upíří deníky (TV seriál)
I Was Feeling Epic (S08E16)
Nostalgia's a Bitch (S08E10)
2014 If Loving You Is Wrong (TV seriál)
Upíří deníky (TV seriál)
Home (S05E22)
What Lies Beneath (S05E20)
Resident Evil (S05E18)
2013 Upíří deníky (TV seriál)
Graduation (S04E23)
The Walking Dead (S04E22)
Down the Rabbit Hole (S04E14)
2012 Upíří deníky (TV seriál)
Growing Pains (S04E01)
2011 Upíří deníky (TV seriál)
Ghost World (S03E07)
2010 Upíří deníky (TV seriál)
Fool Me Once (S01E14)
Bloodlines (S01E11)
2009 Upíří deníky (TV seriál)
162 Candles (S01E08)
Haunted (S01E07)
You're Undead to Me (S01E05)
V těle boubelky (TV seriál)
2004 Mrtví jako já (TV seriál)
Halloween (S02E15)
Pořád (S02E14)
Poslední výzva (S02E13)
další epizody (15)
2003 Mrtví jako já (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (S01E14)
Prázdniny (S01E13)
Noční ptáci (S01E12)
další epizody (14)
That's So Raven (TV seriál)
2002 Kybernetická honička (TV seriál)
1999 Ladies Man (TV seriál)
Partners (TV seriál)
The Parkers (TV seriál)
1998 Linc's (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
1996 Malcolm & Eddie (TV seriál)
1995 Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Living Single (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Queen (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)

Dokumentární

2003 Dorothy Dandridge: An American Beauty (TV film)

TV pořady

2004 The 56th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1989 Arsenio Hall Show, The (TV pořad)
1980 Lou Rawls Parade of Stars (TV pořad)

Hudební videoklipy

1989 Michael Jackson - Liberian Girl (hudební videoklip)

Režijní filmografie

TV seriály

1987 A Different World (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace