foto

Ellen Wroe

  • nar. Williamson County, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Only Mine
2014 Rabid Weight Loss
2012 Awesometown (TV film)
2011 Nezvratný osud 5
2010 The Etiquette Ninjas

TV seriály

2019 Shameless (TV seriál)
Los Diablos! (S09E10)
2018 Doktoři (TV seriál)
The Dance (S02E09)
Station 19 (TV seriál)
Do a Little Harm... (S02E05)
Tady a teď (TV seriál)
Yes (E08)
Fight, Death (E06)
Swedish Dicks (TV seriál)
Dawn of the Dicks (S02E07)
2017 Dynastie (TV seriál)
Děvka všeobecná (S01E05)
Grimm (TV seriál)
El Cuegle (S06E04)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Silo (S09E07)
2016 Animal Kingdom (TV seriál)
Judas Kiss (S01E09)
Child Care (S01E06)
Flesh Is Weak (S01E05)
další epizody (5)
Chicago Med (TV seriál)
Guilty (S01E12)
Děda se závazky (TV seriál)
The Biter (E15)
Chirurgové (TV seriál)
V ostré palbě (S12E20)
2015 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Dotyk slunce (S02E03)
2014 Closer: Nové případy (TV seriál)
Pohřešovaná policistka (S03E10)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Cti otce svého (S11E24)
2013 Mystérium sexu (TV seriál)
Běžná úchylka (S01E03)
Závody v dobývání (S01E02)
2012 Policajti z L. A. (TV seriál)
Identity (S04E04)
2010 Huge (TV seriál)
Gary Unmarried (TV seriál)
Gary's Big Mouth (S02E15)
2008 Nevěděla jsem, že čekám dítě (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky