foto

Barbara Williams

  • nar. 1953
    Vancouver Island, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Mother In Law (TV film)
2011 American Seagull
2008 Every Second Counts (TV film)
2006 Little Chenier
2005 Úzký kruh
2003 Manhood
2002 Perfect Pie
2001 Jack the Dog
2000 Love Come Down
1999 Rodina policajtů III (TV film)
1998 Krippendorfův kmen
Nahé město: Poslední soud (TV film)
Nahé město: Vražedné Vánoce (TV film)
They Come at Night
Vykosťovač
1997 Joe Torre: Curveballs Along the Way (TV film)
Rande
Rodina policajtů II (TV film)
1996 Spravedlnost: Příběh Diany Kilmurové (TV film)
1995 In the Line of Duty: Kidnapped (TV film)
Rodina policajtů (TV film)
1994 Spenser: Bledí králové a princové (TV film)
1993 Country Estates (TV film)
Digger
Spenser: Ceremony (TV film)
1992 Neslušnost (TV film)
To teda byla noc
Černá smrt (TV film)
1991 Keeper of the City (TV film)
Město naděje
1990 Muž uvnitř
1989 Peter Gunn (TV film)
1988 Hříšný tygr
Pronásledovatelé
1987 Forever Evil
1986 Jo Jo Dancer, Your Life Is Calling
1984 Zloděj citů
1983 Tell Me That You Love Me
1982 Shocktrauma (TV film)
1981 Firebird 2015 A.D.
1978 All's Well That Ends Well (TV film)

TV seriály

2018 Mayans M.C. (TV seriál)
Bat/Zotz (S01E04)
2012 Pomsta (TV seriál)
Spravedlnost (S01E18)
Rookie Blue (TV seriál)
Nikdy víc (S03E13)
Návrat domů (S03E06)
Nepořádní lidé (S03E05)
2010 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Nikdo nás nedostane (E16)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Špetka pravdy (E05)
2007 Quarterlife (TV seriál)
2006 Sběratelé kostí (TV seriál)
Jidáš na kříži (S02E11)
2002 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Prst (S02E14)
2001 Pro dobrou věc (TV seriál)
The Associates (TV seriál)
1998 Sins of the City (TV seriál)
1997 Milénium (TV seriál)
Paper Dove (S01E22)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Pod postelí (S01E10)
1993 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Vztahy (S07E02)
1992 Picket Fences (TV seriál)
1991 The Hidden Room (TV seriál)
Vražedné pobřeží (TV seriál)
Fowl Play (S01E02)
1990 Against the Law (TV seriál)
1989 Neon Rider (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Stingray (TV seriál)
The Equalizer (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)
1976 For the Record (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace