foto

Miriam Colon

  • nar. 20.8.1936
    Ponce, Portoriko
  • zem. 3.3.2017 (80 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Southside, The
The Girl Is in Trouble
2013 Babička Ultima
2012 Con alas pintadas
2011 Foreverland
Gun Hill Road
2009 Góóól! III.
2007 Góóól! II
The Cry
2005 Góóól!
2001 Blue Diner, The
Skoro dospělá (TV film)
2000 Krása divokých koní
Pro lásku či pro vlast: Příběh Artura Sandovala (TV film)
1999 Gloria
1996 Edipo alcalde
Lekce (TV film)
Osamělá hvězda
1995 Sabrina
1993 Dům duchů
1991 Lightning Field (TV film)
Město naděje
1988 Deadline: Madrid (TV film)
1984 Best Kept Secrets (TV film)
1983 Zjizvená tvář
1981 Cestou necestou
1979 Hříšný život
1977 Hemingway Play, The (TV film)
1974 Dr. Max (TV film)
1972 The Possession of Joel Delaney
1971 They Call It Murder (TV film)
1969 The Desperate Mission (TV film)
1966 Grošák
1964 Harbor Lights
1963 Thunder Island
1961 Battle at Bloody Beach
Křivák
The Outsider
1956 Crowded Paradise
1951 Peloteros, Los

TV seriály

2015 Volejte Saulovi (TV seriál)
Mijo (S01E02)
Uno (S01E01)
2010 Jak dobýt Ameriku (TV seriál)
The Bay (TV seriál)
2009 Sestra Hawthornová (TV seriál)
2005 Jonny Zero: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1996 Cosby (TV seriál)
1995 Ulice Lareda (TV seriál)
1994 Cosbyho případy (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Dáma v modrém (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Sanford and Son (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1967 N.Y.P.D. (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1965 Legend of Jesse James, The (TV seriál)
1964 Slattery's People (TV seriál)
1963 The Great Adventure (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 The Nurses (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
1960 Assignment: Underwater (TV seriál)
Overland Trail (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Johnny Staccato (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Markham (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
Lux Playhouse (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Captain David Grief (TV seriál)
Decoy (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
U nás ve Springfieldu (TV seriál)
1950 Danger (TV seriál)
1949 The Big Story (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

TV pořady

1961 The DuPont Show of the Week (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace