foto

Donald E. Westlake

  • nar. 12.6.1933
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 31.12.2008 (75 let)
    San Tancho, Mexiko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2013 Parker - kniha
2006 Payback: Straight Up - kniha
2005 Sekera - kniha
2004 V mysli vraha - kniha
2001 Co horšího se může stát? - kniha
1999 Jimmy the Kid - kniha
Odplata - kniha
Taková malá vražda (TV film) - kniha
1997 La divine poursuite - kniha
1995 Jedna navíc - kniha
1991 Dis-moi qui tu hais - kniha
1990 Proč já? - kniha
1984 Dvojče - kniha
1983 Vražedné území - kniha
1982 Jimmy the Kid - kniha
1976 Come ti rapisco il pupo - kniha
1974 Odborník na banky - kniha
1973 Policajt a lupič - kniha
Černá výprava - kniha
1972 Ukradený diamant - kniha
1968 The Split - kniha
1967 Bez okolků - kniha
Notte per 5 rapine, Una - kniha
The Busy Body - kniha
1966 Made in U.S.A. - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Otčím - původní scénář
2005 Návrat pana Ripleyho
1990 Proč já?
Švindlíři
1987 Otčím
Případy otce Dowlinga (TV film)
1979 Hot Stuff
1973 Policajt a lupič
1963 Commissaire mène l'enquête

TV seriály

1993 Padlí andělé (TV seriál)
1991 Myster Mocky présente (TV seriál)
1979 Supertrain (TV seriál)

Herecká filmografie

TV pořady

1997 Le cercle du cinéma (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace