foto

David Leslie Johnson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Aquaman
2017 Unforgettable
2016 V zajetí démonů 2
2012 Hněv Titánů
2011 Červená Karkulka
2009 Orphan

TV seriály

2013 Mob City (TV seriál)
2012 Živí mrtví (TV seriál)
Přestřelka (S02E09)
2011 Živí mrtví (TV seriál)
Chupacabra (S02E05)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace