foto

Christina Chong

  • nar. Enfield, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Transference: A Bipolar Love Story
2015 Christmas Eve
2011 Johnny English se vrací
W.E.
2010 Legacy
2008 Chemical Wedding
Freakdog

TV seriály

2019 Nattens arvinger (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (7)
Of Kings and Prophets (TV seriál)
No King Is Saved (E09)
Broken Teeth of the Ungodly (E08)
Train My Hands for War (E07)
další epizody (9)
2018 Neprůstřelní (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2017 Ill Behaviour (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2015 Dominion (TV seriál)
The Longest Mile Home (S02E08)
Lay Thee Before Kings (S02E07)
Reap the Whirlwind (S02E06)
další epizody (7)
2014 24 hodin: Dnes neumírej (TV seriál)
8:00 p.m.-9:00 p.m. (E10)
7:00 p.m.-8:00 p.m. (E09)
4:00 p.m.-5:00 p.m. (E06)
další epizody (5)
Halo: Soumrak (TV seriál)
Line of Duty (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
další epizody (4)
2013 Nesprávní chlápci (TV seriál)
Inside Mans (S01E04)
Dead Mans (S01E03)
Bad Mans (S01E02)
Černé zrcadlo (TV seriál)
Medvídek Waldo (S02E03)
2012 Whitechapel (TV seriál)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
2011 Case Sensitive (TV seriál)
Monroe (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Dobrý muž jde do války (S06E07)

Dokumentární

2011 Doctor Who: Best of Specials (TV seriál)