foto

Jonathan Kite

  • nar. 2.9.1979 (40 let)
    Skokie, Illinois, USA

Biografie

Jonathan Kite se narodil 2. září a vyrůstal v Chicagu a Skokie. Navštěvoval Old Orchard Junior High a Niles School. Má divadelní vzdělání z University of Illionois v Urbana-Champaign.

Je to americký herec a komik, do povědomí diváků se dostal jako kuchař Oleg v seriálu 2 BROKE GIRLS. Než se mu podařilo prorazit tady, tak byl k vidění i v seriálu VYCHOVÁVAT HOPE, nebo ve filmu PIRÁTI Z KARIBIKU:TRUHLA MRTVÉHO MUŽE.

Jonathan má velkou vášeň pro psaní, momentálně dopisuje scénář „Walk On“, který hodlá sám produkovat a ztvárnit v něm i hlavní roli. Další jeho specialitou je napodobování osobností - tvrdí, že zvládne až 50 různých přízvuků. Také je aktivním zastáncem charit na podporu boje proti autismu a rakovině prsu.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2018 All the Creatures Were Stirring
2011 Night Tales (TV film)
2007 Deeply Irresponsible
2006 Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže
2004 Ally

TV seriály

2017 2 $ocky (TV seriál)
A 2 $ocky: Film (S06E22)
A rozpal mě na pódiu (S06E21)
A kuželkový trapas (S06E20)
další epizody (11)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Dvojitý zásah (S15E10)
Griffinovi (TV seriál)
Emmy-Winning Episode (S16E01)
2016 2 $ocky (TV seriál)
A letadla, prsty a automobily (S06E11)
A dokonalá bouře (S06E10)
A z očí do očí (S06E09)
další epizody (11)
2014 Americký táta (TV seriál)
Familyland (S10E10)
2012 2 $ocky (TV seriál)
A Marto Stewartová, dobře se bavte 2 (S01E24)
A Marto Stewartová, dobře se bavte 1 (S01E23)
A velký průlom s máslovým krémem (S01E22)
další epizody (12)
2011 2 $ocky (TV seriál)
A prodejní akce (S01E12)
A test reality (S01E11)
A velmi vánoční díkůvzdání (S01E10)
další epizody (12)
2010 Vychovávat Hope (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2009 Jsem v kapele (TV seriál)
2008 Sladký život na palubě (TV seriál)
2007 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Animal Nation with Anthony Anderson (TV pořad)
2011 In the Flow with Affion Crockett (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace