foto

Andrew Kreisberg

  • nar. 23.4.1971 (47 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Red Faction: Počátek (TV film)

TV seriály

2017 The Flash (TV seriál)
The Wrath of Savitar (S03E15)
2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Pilot, Part 2 (S01E02)
Pilot, Part 1 (S01E01)
Supergirl (TV seriál)
Changing (S02E06)
The Adventures of Supergirl (S02E01)
Worlds Finest (S01E18)
The Flash (TV seriál)
Killer Frost (S03E07)
Flashpoint (S03E01)
2015 Supergirl (TV seriál)
Stronger Together (S01E02)
The Flash (TV seriál)
Running to Stand Still (S02E09)
The Man Who Saved Central City (S02E01)
Fast Enough (S01E23)
další epizody (5)
2014 The Flash (TV seriál)
Fastest Man Alive (S01E02)
Pilot (S01E01)
Arrow (TV seriál)
Nemyslitelné (S02E23)
Kdo se skrývá pod kápí (S02E19)
2013 Arrow (TV seriál)
Vědec (S02E08)
Zkouška ohněm (S02E04)
Město hrdinů (S02E01)
další epizody (5)
2012 Arrow (TV seriál)
Konec roku (S01E09)
Vendeta (S01E08)
Osamělý střelec (S01E03)
další epizody (5)
2011 Skladiště 13 (TV seriál)
Svědectví (S03E12)
Nešťastná láska (S03E03)
2010 Skladiště 13 (TV seriál)
Zpátky v čase (S02E10)
Elixír mládí (S02E04)
Hranice nemožného (TV seriál)
Odpoutaný netvor (S02E11)
2009 Upíří deníky (TV seriál)
Family Ties (S01E04)
Hranice nemožného (TV seriál)
Půlnoc (S01E18)
2008 Džungle rtěnek (TV seriál)
Eli Stone (TV seriál)
Something to Save (S01E06)
Star Wars: Klonové války (TV seriál)
2007 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Kšeft s nemocí (S03E14)
Blázen do Ameriky (S03E12)
2006 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Zapálená lýtka (S02E26)
Hořký konec Edwina Poolea (S02E24)
Ivan Nenapravitelný (S02E22)
další epizody (5)
2005 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Čarodějnice hromadného ničení (S02E06)
2004 Justice League Unlimited (TV seriál)
2003 Hope & Faith (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Bart na volné noze (S14E11)
2002 Simpsonovi (TV seriál)
Příběhy z nevrácené knihy (S13E14)
2001 Liga spravedlivých (TV seriál)
2000 Moje rodina (TV seriál)
1999 Mission Hill (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2006 Halley's Comet

TV seriály

2009 Skladiště 13 (TV seriál)
Upíří deníky (TV seriál)
2008 Eli Stone (TV seriál)
2007 The Wedding Bells (TV seriál)
2006 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Což takhle dát si plíci (S03E01)
Zapálená lýtka (S02E26)
Krakatice (S02E25)
další epizody (16)
2005 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Právní deficity (S02E10)
Zmizel (S02E09)
Tlustej zadek (S02E08)
další epizody (6)
2003 Hope & Faith (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Episode 16 (S04E16)
Episode 15 (S04E15)
Episode 14 (S04E14)
další epizody (8)
Supergirl (TV seriál)
O Brother, Where Art Thou? (S04E15)
Stand and Deliver (S04E14)
What's So Funny About Truth, Justice, and the American Way? (S04E13)
další epizody (6)
The Flash (TV seriál)
Episode 22 (S05E22)
Episode 21 (S05E21)
Episode 20 (S05E20)
další epizody (13)
Arrow (TV seriál)
Epizoda 22 (S07E22)
Epizoda 21 (S07E21)
Epizoda 20 (S07E20)
další epizody (13)
2018 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Legends of To-Meow-Meow (S04E08)
Hell No, Dolly! (S04E07)
Tender Is the Nate (S04E06)
další epizody (17)
Supergirl (TV seriál)
Elseworlds, Part 3 (S04E09)
Bunker Hill (S04E08)
Rather the Fallen Angel (S04E07)
další epizody (23)
The Flash (TV seriál)
Elseworlds, Part 1 (S05E09)
What's Past Is Prologue (S05E08)
O Come, All Ye Thankful (S05E07)
další epizody (22)
Arrow (TV seriál)
Elseworlds, Part 2 (S07E09)
Unmasked (S07E08)
The Slabside Redemption (S07E07)
další epizody (23)
2017 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Beebo the God of War (S03E09)
Crisis on Earth-X, Part 4 (S03E08)
Welcome to the Jungler (S03E07)
další epizody (18)
Supergirl (TV seriál)
Reign (S03E09)
Crisis on Earth-X, Part 1 (S03E08)
Wake Up (S03E07)
další epizody (9)
The Flash (TV seriál)
Mixed Signals (S04E02)
The Flash Reborn (S04E01)
Arrow (TV seriál)
Irreconcilable Differences (S06E09)
Crisis on Earth-X, Part 2 (S06E08)
Thanksgiving (S06E07)
další epizody (9)
2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
The Chicago Way (S02E08)
Invasion! (S02E07)
Outlaw Country (S02E06)
další epizody (24)
Arrow (TV seriál)
What We Leave Behind (S05E09)
Invasion! (S05E08)
Vigilante (S05E07)
další epizody (9)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace