foto

Tomáš Sysel

  • nar. 20.7.1975 (45 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Bourák
Prvok, Šampón, Tečka a Karel
Žáby bez jazyka
2019 Perla
2018 Toman
2016 Ani ve snu!
Lichožrouti
2015 Americké dopisy (TV film)
Padesátka
2014 Krásno
2013 Alžběta (studentský film)
Můj pes Killer
2012 Signál
2011 Cizinec a krásná paní (TV film)
2010 Román pro muže
2009 Lištičky
We Shoot with Love
Zasaženi bleskem (TV film)
2008 Daleko do Nashvillu (TV film)
2007 O život
2006 Kočky (TV film)
2003 P.F. 77 (TV film)
2002 Malá nesdělení (studentský film)
Zatracení
2001 Ex - pozice
Prasavci (studentský film)
1999 Babalón (studentský film)
Hrám, ktoré sa hrávam
Pod prahem (studentský film)
Šest statečných
1996 Spát a spát

TV seriály

2008 Soukromé pasti (TV seriál)
2005 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Nehoda (S02E01)

Dokumentární

2017 Druhý život Jitky K. (TV film)
2012 Cesta snu
2009 One Love
1998 Nová planeta (studentský film)

TV pořady

2015 Divadlo Sklep: Böhmen und Mähren (TV pořad)

Hudební videoklipy

2014 Michal Hrůza - Sněhulák (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

2014 Krásno

Režijní filmografie

Hudební videoklipy

2007 Ewa Farna - Jaký to je (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce