foto

Andy Thompson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Krutý a výjimečný
1995 Smích ze záhrobí

TV seriály

2013 Arrow (TV seriál)
Polámané panenky (S02E03)
Lovci duchů (TV seriál)
Everybody Hates Hitler (S08E13)
2005 Hvězdná brána (TV seriál)
Občan Joe (S08E15)
2003 Mrtví jako já (TV seriál)
Živá mrtvá dívka (S01E02)
2002 Věřte nevěřte (TV seriál)
The Wreath/Terror Night/Tants/The Candidate/The Ring (S04E07)

Režijní filmografie

Filmy

2011 Kill Keith
2009 Věčná kletba

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace