foto

Carlos Miranda

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 The Human
2014 White Dwarf
2013 Bling Ring: Jako VIPky
2011 Warrior
2009 Down for Life
2008 Wake, The
2007 Slightly Super
1967 Vigilante em Missao Secreta, O

TV seriály

2019 For the People (TV seriál)
Who Are We Now? (S02E09)
2018 Vida (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Remember Me Too (S19E24)
Remember Me (S19E23)
2017 Chicago P.D. (TV seriál)
Care Under Fire (S05E07)
2014 Legit (TV seriál)
Afghanistan (S02E07)
Dallas (TV seriál)
Brave New World (S03E15)
Endgame (S03E14)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky