Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ethan začne Cama podezřívat. Tanya varuje Portiu, aby si dávala na Jacka pozor. Lucia pomáhá Di Grassovým hledat ztracené příbuzné. (HBO Max)

Recenze (9)

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takmer až thrillerová epizóda :-) len som čakala, že Ethan tu exploduje a Cameron prípadne neprežije, toľké napätie...Asi len v rezortoch The White Lotus sa vedia dovolenkári tak v úvodzovkách baviť a užívať si, čo majú, kde sú, čo vidia - až je to na zamyslenie. Ak by som mala odpovedať na otázku, kto je tu SKUTOČNE šťastný, boli by to recepčná Isabella a jej kolega Rocco, ktorí tu ani nie sú na dovolenke. Najnaivnejšia postava, na ktorú sa aj pre množstvo botoxu a jej hlúposť až zle pozerá je Tanya! Moje obľúbené postavy: Portia (prvá polovica seriálu - kým bola s Albiem, Haley Lu Richardson je tu každopádne najkrajšou ženou v seriáli) a Harper (druhá polovica seriálu - Aubrey Plaza tu podáva až neskutočný herecký výkon, wow!!!). Najmenej obľúbené postavy: Cameron, Dominic, Tanya a Greg a Jack a Quentin! Chystá sa aj Season 3, dúfam, že to bude nejaký Ski Resort pre zmenu😉. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Linia s partickou "stedrych gayov" som prekukol uz v predoslej casti, zvlast, ked sme videli i v prvej serii, kto je "biela velryba". :D Priemerna cast, v ktorej ma naozaj pobavila linia trojgeneracnej muzskej navstevy u svojich "zrejme sesternic". :) Katalyzatorom velkolepej "smrti" bude mozno utkvela predstava, na zaklade predoslych skusenosti, Aubrey-inho muza, dovtedy nevyrazneho nerda. Alebo nahly popud bieleho rytiera, naivneho kuzerave cukricka aby zachranil svoju ozajstnu lasku. :D...meh ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Luciu prenasleduje jej pasák aj na výlet s Albiem a jeho rodinou. Jack asi nie je taký akého si ho Portia predstavovala. Tanya okúsi taliansky temperament so všetkým čo k tomu patrí. Valentina sa konečne odviaže a za všetko vďačíme Mii. Cameron evidentne ide po Harper a je tu reálna možnosť že už k niečomu došlo. Prevedenie:  Seriál konečne odhodil pozlátko a na plátne sa začína niečo diať. Najviac ma zaujíma dejová linka okolo Lucie, je to vynikajúca postava a dosť Albiemu prajem aby ju z toho vysekal. 91% ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. série se blíží ke svému konci a tak tu máme předposlední díl, který si připravuje cestičku k (doufejme) grandioznímu finále. Atmosféra je snad nejhustější z celé série, a už jen čekám kdo koho kuchne. Obsahově řekl bych méně zajímavé oproti předchozím 2 epizodám, ale plný počet si schovávám na finále. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poprvé jsem při hodnocení epizody druhé sezóny Bílého lotosu váhal s hodnocením. Za to, jak skvěle potemněla celková atmosféra jsem chtěl jít původně do plných, jenže děj předchozího dílu si mě přece jen získal o něco víc, takže jsem to chtěl zohlednit. Byla to každopádně opět výborně propracovaná záležitost a je mi dost líto, že se tvůrci rozhodli vrátit do apartmá Mii a Valentiny, protože tím nesmyslným a zcela zbytečným polopatismem úplně pokazili atmosféru jejich předchozí scény. Škoda. Jak tak sleduji Ethanovu snahu o vysvětlení téměř nevysvětlitelného, vrací se mi neobyčejně živá vzpomínka na podobný vysvětlující proslov Tomáše Ujfalušiho. Člověk by se holt neměl dostávat do situací, které se pak snaží vysvětlit typickým klišé: "Miláčku, není to tak, jak to vypadá." Případně: "Účet jsem na recepci platil, ale ta částka absolutně nesedí." Jo, jo, život není peříčko. / Poučení: Nesnaž se připravit sicilskou rodinu o majetek. A sicilskou Rodinu už vůbec ne. 4*+ ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Tanyin (Coolidge) manžel Greg (Jon Gries), ktorý pracuje pre Úrad pre správu pozemkov (BLM), je s najväčšou pravdepodobnosťou "mladý kovboj z Wyomingu", do ktorého sa Quentin (Tom Hollander) priznáva, že sa do nej zamiloval v mladosti v epizóde That's Amore (S02E05). (molcan2)
  • Fotografia, na ktorú sa Tanya (Jennifer Coolidge) pozerá, zobrazuje Grega (Jon Gries), jej manžela, s Quentinom (Tom Hollander), jej homosexuálnym hostiteľom, ako mladých mužov, čo naznačuje, že tieto dve zdanlivo nesúvisiace postavy sú starí priatelia. (molcan2)

Reklama

Reklama