Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tanya a Portia se vydávají na bláznivý výlet s Quentinem a Jackem. Harper neví, čemu má věřit, a tak si vážně promluví s Camem a Daphne. (HBO Max)

Recenze (13)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Albie sa zamiloval do Lucie a Portia zas našla svojho princa v Jackovi. Nie všetko je také ako sa na prvý pohľad zdá. Tanya je uchvátená krásou Palerma a jej homosexuálnymi kamarátmi, ktorý jej ukazujú krásu Opery. Harper je stále viac podozrievavejšia a už nevie komu môže dôverovať.  Prevedenie: Časť, ktorá nám ukazuje tú povestnú Taliansku krásu v jej najkrajšej podobe. Škoda len že to skončí v riti. Doslova. 85% ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ukazka nadherneho pozlatka a neviazanosti, zavanajuceho romantikou. Well, kto mate realny vztah...mozno by ho takyto pristup, "trosicku", zruinoval? :) Ak nie ste "profik", ako par zo zucastnenych, co si zaklamu a druha polovica, ktora zatvara ocka. Kazdopadne, dve mlade a krasne prostitutky si tuto epizodu ukradli pre seba. 75% ()

Reklama

ElisR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhou sérii jsem si vůbec pouštět nechtěla, protože po té první jsem měla negativní pocity. Nakonec jsem se jednoho dne rozhodla druhou sérii rozkoukat a musím říct, že to byla dobrá volba! Druhá série je tak strašně fajn! Baví mě, těším se na každý další díl...navíc aplikace italštiny! Za to velký dík, protože ten jazyk je tak krásný! Líbí se mi postavy dvou párů, kteří mají tak moc odlišné pohledy na svět...líbí se mi dvojice prostitutek, které svou úlohu hrají opravdu velmi dobře. Dokonce mě neštve ani Jennifer Coolidge, kterou jsem v první řadě nemohla vystát, resp. její roli. A závěr pátého dílu mě šokoval :D Opravdu povedený!! ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Go, go Harper!!! Aubrey Plaza je skvelá!!! TWL naďalej prekvapuje (a mierne šokuje - ten koniec!!) a ukazuje nám, že nie všetko je tak, ako sme si mysleli, takisto práca s postavami je zaujímavá (okrem Tanye - Jennifer Coolidge). Máme tu dva manželské páry a ich odlišný pohľad na tú istú vec. Úprimnosť vs. neúprimnosť. Bolesť jednej ženy vs. navonok ľahostajnosť tej druhej. Prostredie už ani chváliť netreba, za zmienku stojí aj kamera a efekty (morská vlna - červené víno v pohári). Veľmi dobre sa narába aj s napätím, táto epizóda má zatiaľ najdusnejšiu atmosféŕu, ktorá sa bude už len stupňovať - verím tomu. Sexu by tu ale mohlo byť menej, minimálne v tejto epizóde ho tu bolo až príliš, niekedy ukázať menej je viac. 3 a pol*. ()

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál "Biely lotos - 2. sezóna" je podobne ako 1. sezóna veľmi dobre napísaný, s úžasným hereckým obsadením a s paralelnými príbehmi, ktoré udržujú divákovu pozornosť. Scenárista a režisér Mike White tentoraz vytvára svoje stredisko Biely lotos v krásnej Taormine v Taliansku a nemohol si vybrať dokonalejšiu kultúru, do ktorej by umiestnil svoje zvláštne postavy. Zmes talianskych tradícií, mafie, romantiky, komédie, rodiny, sexuality s americkou sebestrednosťou. Nesmierne žiari nielen Jennifer Jennifer Coolidge ako Tania, ale opäť aj Adam DiMarco ako Albie, Haley Lu Richardson ako Portia, Simona Tabasco ako Lucia, Will Sharpe ako Ethan, Aubrey Plaza ako Harper, Beatrice Grannò ako Mia, Sabrina Impacciatore ako Valentina, Leo Woodall ako Jack. Každý z nich dokonale charakterizoval svoje postavy. ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama