foto

Morwenna Banks

  • nar. 1961
    Flushing, Cornwall, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Eichmann show (TV film)
Peppa Pig: The Golden Boots (TV film)
2013 Svengali
2012 Playing the Moldovans at Tennis
2011 Barbie a Škola pro princezny
Demons Never Die
2010 Stanley Park (TV film)
2008 Barbie a kouzelné Vánoce
Pohádka ze zátoky
2007 Abbey, The (TV film)
Sněhurka
2006 Pitva mimozemšťana
2005 Chopratown (TV film)
2004 All Star Comedy Show, The (TV film)
Traffic Warden
2002 Běž, Ronnie, běž!
2001 Model, Actress, Whatever (TV film)
Pařba
2000 The Announcement
1999 The Man (TV film)
1998 Book Quiz, The (TV film)
Jack and the Beanstalk (TV film)
1997 Statical Planets
1996 Preventers, The (TV film)
1995 TV Wheel, The (TV film)
1987 Malá Dorritka
1986 Dangerous Brothers Present: World of Danger

TV seriály

2020 The Adventures of Paddington (TV seriál)
2018 Robozuna (TV seriál)
2016 Damned (TV seriál)
2015 Danger Mouse (TV seriál)
2014 Warren United (TV seriál)
2012 Tilly a přátelé (TV seriál)
2010 Skins (TV seriál)
Effy (S04E07)
Freddie (S04E05)
2009 Skins (TV seriál)
Finale (S03E10)
Effy (S03E08)
Freddie (S03E05)
další epizody (5)
2008 Skins (TV seriál)
Effy (S02E07)
Michelle (S02E04)
Tony and Maxxie (S02E01)
2007 Humf (TV seriál)
Romanovo impérium (TV seriál)
Ruddy Hell! It's Harry And Paul (TV seriál)
Skins (TV seriál)
Effy (S01E08)
Tony (S01E01)
2006 Hyperdrive (TV seriál)
Assessment (S01E06)
Clare (S01E05)
Asteroid (S01E04)
další epizody (6)
Saxondale (TV seriál)
Malá Velká Británie (TV seriál)
Epizoda 2 (S04E02)
Epizoda 1 (S04E01)
2005 Je to soda (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Popetown (TV seriál)
Twisted Tales (TV seriál)
2004 Catterick (TV seriál)
Prasátko Peppa (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
2003 Keen Eddie (TV seriál)
Monkey Dust (TV seriál)
Robotkové (TV seriál)
Single (TV seriál)
2001 Baddiel's Syndrome (TV seriál)
2000 Dominion (TV seriál)
House of Rock (TV seriál)
The Strangerers (TV seriál)
1999 Bang, Bang, It's Reeves and Mortimer (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
The Big Knights (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)
Rex the Runt (TV seriál)
Stressed Eric (TV seriál)
The Morwenna Banks Show (TV seriál)
1997 Armstrong and Miller (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Jenny's Non-Dream (S01E13)
1995 Crapston Villas (TV seriál)
The Critic (TV seriál)
Lady Hawke (S02E03)
1994 Weird Science (TV seriál)
1993 The Smell of Reeves and Mortimer (TV seriál)
1990 Snílek (TV seriál)
1989 All Change (TV seriál)
1988 Stuff (TV seriál)
Červený trpaslík (TV seriál)
Škvíra ve stázi (S02E04)
1987 A Bit of Fry and Laurie (TV seriál)
1986 Saturday Live (TV seriál)

Dokumentární

2005 Britain´s 50 Greatest Comedy Sketches (TV film)
Worlds Most Extreme TV, The (TV film)
2003 Imagine (TV seriál)
2001 Can We Carry On, Girls? (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Už teď mi chybíš

TV seriály

2018 Damned (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2016 Damned (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)

TV pořady

1989 Absolutely (TV pořad)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Damned (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2016 Damned (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)

Host

TV pořady

2003 Comic Relief 2003: The Big Hair Do (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1993 Shooting Stars (TV pořad)
1989 Absolutely (TV pořad)
1984 The Lenny Henry Show (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky