foto

Elliot Davis

  • nar. 23.5.1948 (72 let)
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Nalijme si čistého vína
2019 Above Suspicion
2018 Já, knedlíček
2016 Zrození národa
2015 Cena moci
Trable o Vánocích
Už teď mi chybíš
2013 Muž taiči
2011 Year in Mooring, A
Železná lady
2009 Vzájemná objetí
2008 Stmívání
Surfařská svoboda
2006 Příběh zrození
2005 Legendy z Dogtownu
2004 Píseň lásky samotářky
2003 Pravá blondýnka 2
Třináctka
2002 40 dnů a 40 nocí
Bílý oleandr
2001 Jmenuji se Sam
Šílenci na táboře
2000 Příští správná věc
1999 Snídaně šampionů
Zákony džungle
Živelná pohroma
1998 Graceland
Zakázané ovoce
1997 Lawn Dogs
1996 Dlouhá jízda
Gray's Anatomy
Nightjohn (TV film)
Větší než život
1995 Co dělat v Denveru, když člověk nežije
Hlava rodiny 2 - Tatínek nebo dědeček?
Skryté zlo
1994 Mother's Boys
Mr. Write
Policejní odznak
1993 King of the Hill
1992 Equinox - den zúčtování
Ledové ostří
Trýznivé pochybnosti (TV film)
1991 Klaun Shakes
Tehdy v Memphisu (TV film)
Vražedné myšlenky
1990 Hledá se láska
Jako andělé
1989 Příznaky života
Vražda na Broadwayi
1988 Míle od domova
1987 Letní žár
Madam Mayflower (TV film)
1986 Vamp
1981 Broken English
1975 Independence Day
Žeň tří tisíc let

TV seriály

2020 The Comey Rule (TV seriál)
Night Two (E02)
Night One (E01)
2018 Doktoři (TV seriál)
První den (S01E01)
2015 Nebezpečný flirt (TV seriál)
2014 Stav ohrožení (TV seriál)
Pilot (E01)
2011 Hell on Wheels (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1990 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
The Secret (S02E18)

Herecká filmografie

Dokumentární

2002 Becoming Sam