foto

Robert Walden

  • nar. 25.9.1943 (75 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Surviving in L.A.
2010 Trooper
2007 Mattie Fresno and the Holoflux Universe
2005 Whiskey School
2002 Time of Fear
2001 The Fluffer
1999 Kiss of a Stranger
Pouštní bouře
1998 Heist
1997 In Dark Places
1996 Life Happens
1994 Vraždy v Radiolandu
1987 Perry Mason: Případ ztracené lásky (TV film)
1983 Memorial Day (TV film)
1980 Enola Gay: The Men, the Mission, the Atomic Bomb (TV film)
1978 Rainy Day, A
1977 Blue Sunshine
Kozoroh 1
Oživlá
The Hostage Heart (TV film)
1976 Všichni prezidentovi muži
1975 Masakr v Kansas City (TV film)
1974 Great Ice Rip-Off, The (TV film)
Larry (TV film)
Our Time
Panic on the 5:22 (TV film)
1973 Maxie a řezník
Shirts/Skins (TV film)
The Ted Bessell Show (TV film)
1972 Msta
Všechno, co jste kdy chtěli vědět o sexu (ale báli jste se zeptat)
1971 Nemocnice
1970 Burani ve městě
Krvavá máma
Pigeons

TV seriály

2013 Manžel k pohledání (TV seriál)
For Better or for Worse (S02E24)
Sleeping with the Enemy (S02E23)
Happily Divorced... With Children (S02E22)
další epizody (7)
2012 Manžel k pohledání (TV seriál)
Follow the Leader (S02E17)
A Star Is Reborn (S02E16)
The Back-Up Fran (S02E15)
další epizody (17)
2011 Manžel k pohledání (TV seriál)
Torn Between Two Lovetts (S01E10)
Vegas Baby (S01E09)
A Kiss Is Just a Kiss (S01E08)
další epizody (10)
2005 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Démoni (S07E01)
2001 Západní křídlo (TV seriál)
18th and Potomac (S02E21)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1991 Parťáci (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda odpoledne (S02E03)
1984 Brothers (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1978 Centennial (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Columbo (TV seriál)
Staromódní vražda (S06E02)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
Rhoda (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Adam's Rib (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
To je vražda, řeklo portské (S03E02)
1972 The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)

TV pořady

1986 The New Hollywood Squares (TV pořad)
1984 Super Password (TV pořad)
1981 The 32nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1979 The 31st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1976 The Alan Hamel Show (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
1973 Match Game 73 (TV pořad)
The $10,000 Pyramid (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1984 Brothers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace