foto

Diana Terranova

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Aaah! Roach!
2017 Minutes to Midnight
Two Faced
2016 Director's Cut
Žraločí tornádo 4 (TV film)
2015 Žraločí tornádo 3 (TV film)
2013 Co si přeji k Vánocům
2012 Celebrity Sex Tape
Lizard Man
Piranhaconda (TV film)
2011 Pavouci útočí
Sexy Wives Sindrome (TV film)
2010 Dostaň ho tam
Gacy House
2009 Butcher, The

TV seriály

2014 Californication (TV seriál)
Milost (S07E12)
2009 Star-ving (TV seriál)
Californication (TV seriál)
Hloupí, ale šťastní (S03E05)
Zoso (S03E04)
2007 Room 401 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace