foto

Allison Hossack

  • nar. 26.1.1965 (54 let)
    Steinbach, Manitoba, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A Very Country Wedding (TV film)
Radio Silence (TV film)
2018 Our House
2017 A Very Country Christmas (TV film)
Sometimes the Good Kill (TV film)
2014 Výchovný poradce
2012 Christmas Miracle
Experiment Philadelphia (TV film)
Pes jménem Duke (TV film)
2010 Kdo rozsvítí Vánoce (TV film)
2009 The Gambler, the Girl and the Gunslinger (TV film)
2008 Přednosti života (TV film)
2007 Normal
2006 A Job To Kill For (TV film)
Vražda je tak snadná (TV film)
2005 Falcon Beach (TV film)
Saving Milly (TV film)
Večer pro dámy (TV film)
2001 Antrax
1999 Escape from Mars (TV film)
1998 Už je v boudě (TV film)
1997 Srdce v pronájmu (TV film)
1995 Dangerous Intentions
1993 Night Owl (TV film)
1991 Tajemná záře

TV seriály

2017 Já, společnice (TV seriál)
Erica & Anna: Leverage (S02E01)
The Expanse (TV seriál)
Cascade (S02E10)
2016 Já, společnice (TV seriál)
Fabrication (S01E11)
2015 Saving Hope (TV seriál)
Beasts of Burden (S04E02)
2012 Zločin (TV seriál)
Začátky (S02E06)
Ogi Jun (S02E04)
Hranice nemožného (TV seriál)
Lepší lidská bytost (S04E13)
2011 Endgame (TV seriál)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
Svatyně (TV seriál)
Animus (S03E06)
2008 Ďáblův sluha (TV seriál)
Cancun (S01E18)
The Leak (S01E17)
Unseen (S01E12)
další epizody (4)
Lovci duchů (TV seriál)
In the Beginning (S04E03)
2007 Mistři science fiction (TV seriál)
Ranč Heartland (TV seriál)
Ďáblův sluha (TV seriál)
Magic (S01E04)
Charged (S01E02)
Pilot (S01E01)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Vím, že nic nevím (S02E08)
2006 Falcon Beach (TV seriál)
Saved (TV seriál)
2005 Robson Arms (TV seriál)
Three Moons Over Milford (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál) - a.z.
Dopisy z Pegasu (S01E16) - a.z.
2004 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Otrávená studnice (S01E06)
Královská nemocnice (TV seriál)
Life As We Know It (TV seriál)
2002 Zóna soumraku (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Lék (S06E10)
2001 Noční přízraky (TV seriál)
The Chris Isaak Show (TV seriál)
2000 Na pomezí záhad (TV seriál)
1999 Hope Island (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
First Wave (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Polibek (S03E05)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Fast Track (TV seriál)
1996 Dva (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
Profit (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Horečka (S01E02)
Krajní meze (TV seriál)
Temná místa (S01E11)
1994 Lonesome Dove: The Series (TV seriál)
1993 Cobra (TV seriál)
1992 Secret Service (TV seriál)
Věčný rytíř (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace