Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tragická dopravní nehoda dohromady svede skupinku navzájem neznámých lidí. Je tu matka (Carrie-Anne Moss), která ztratila syna, její manžel, jenž ji nechápe, mladý kluk (Kevin Zegers), co se za blbost se dostal do vězení a teď neví, co dál, a také jeho otec, který má novou manželku (Camille Sullivan) a nechce svému synovi rozumět, spisovatel (Callum Keith Rennie), který způsobil nehodu a teď mu nejde psát, a ti všichni se musí naučit dál normálně žít svoje životy, protože nikdo jiný to za ně neudělá... (Morien)

(více)

Recenze (5)

Marqta 

všechny recenze uživatele

Zajímavý zamotaný snímek o několika prolínajících se osudech. Místy to bylo možná až moc hnané do extrému (a trochu umělé) ve snaze zapůsobit, takže se nedá říct, že by byl film zrovna dvakrát realistický. Ale kouká se na to hezky, jen nečekejte žádný extra povedený počin. Silné dvě hvězdičky. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Tak tohle může citově zapůsobit asi jenom na ty, kteří něco takového zažili. Takové věci se stávají, tak nevidím důvod, proč se tomu nezasmát. Postava Carrie-Anne Moss byla strašná matka s mrtvým synáčkem a hrozně mě točila těma svejma podělanejma emocionálníma výjevama. Autistickej brácha byl autistickej asi jak chrochtačky pod stolem a absolutně jsem nevěřil, že by si s ním ta ženská někdy dala rande. Podělaný drama, hlavně ta bitkařská pětiminutovka na koncu, trapas. Tohle jestli je normal, tak to já su asi potom mental. Jo a nezapomeňte, že alkohol za volant nepatří! Já se toho budu držet hlavně proto, abych nemusel figurovat ve filmu, kterej pak podle toho natočí, protože by to asi byla sračka. Jo a ještě jedno ponaučení: když je vám víc než 40, nepořizujte si mladou milenku... ()

Reklama

Morien 

všechny recenze uživatele

Hodně, hodně syrové. Já sama bych tomu dala jiný konec, ale to neznamená, že se mi to nelíbilo. Každopádně Jordieho příběh mi přímo dokonale pasuje do sbírky mých oblíbených ztracených životních osudů filmových hrdinů, kde jsem ochotna přiznat, že na konci potřebují naději. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Chce to vyzerat ako surova drama, no za tym je scenaristicka bezradnost /tragicka dopravna nehoda da dohromady uplne neznamych ludi, otec si nechce rozumiet so synom ..... este keby tam dali tazku osobnu tragediu nejakeho toho manazera/politika, tak dam krutu 1 hviezdicku/. No nic, nevermind, nielenze je to scenaristicky bezradne, este aj rezia je len zrucna rutina, divak sa pri tom prichyti, ako parkrat od nudy ziva ..... pozerane len kvoli Carrie Ann Moss /Matrix 1 -3/, jo a videl som aj Kevina Zegersa /Dawn of the Dead 2004 a Transamerica 2005/ : 20 % ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 10. září 2007 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)

Reklama

Reklama