foto

Patricia Barry

  • nar. 16.11.1921
    Davenport, Iowa, USA
  • zem. 11.10.2016 (94 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Invaze do soukromí
Smrtelné probuzení (TV film)
1989 Moře lásky
Taneční akademie 2
1988 Navěky svoji?
1984 Her Life as a Man (TV film)
Jerk, Too, The (TV film)
1983 Zóna soumraku
1982 The End of August
1980 Bogie (TV film)
Prosba o lásku (TV film)
1978 First, You Cry (TV film)
1973 Great American Beauty Contest, The (TV film)
1971 Dead Men Tell No Tales (TV film)
Eddie (TV film)
The Marriage of a Young Stockbroker
1970 Crowhaven Farm (TV film)
1964 Drahoušek
Kitten with a Whip
Send Me No Flowers
1962 Safe at Home!
1956 Pardon My Nightshirt
1950 The Tattooed Stranger
1949 Manhattan Angel
Riders of the Whistling Pines
Slightly French
The Undercover Man
1948 Blazing Across the Pecos
Flat Feat
Go Chase Yourself
Singin' Spurs
The Wreck of the Hesperus
Trapped by Boston Blackie
1947 Cry Wolf
Rose of Santa Rosa
The Man I Love
Variety Girl
When a Girl's Beautiful
1946 Deception
Her Kind of Man
Humoreska
The Beast with Five Fingers
Two Guys from Milwaukee

TV seriály

1999 Providence (TV seriál)
1992 Ghostwriter (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
By Hooker, by Crook (S01E07)
1988 Aaron's Way (TV seriál)
1985 Evergreen (TV seriál)
1984 Finder of Lost Loves (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Loving (TV seriál)
1982 9 to 5 (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1979 French Atlantic Affair, The (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 Lovers and Friends (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
Visions (TV seriál)
1975 Columbo (TV seriál)
Vražda na videu (S04E05)
1974 Police Woman (TV seriál)
1971 Monty Nash (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
1967 CBS Playhouse (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Green Hornet (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1964 Destry (TV seriál)
Harris Against the World (TV seriál)
1963 The Farmer's Daughter (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
I Dream of Genie (S04E12)
1962 Going My Way (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Frontier Circus (TV seriál)
The Americans (TV seriál)
1960 Diagnosis: Unknown (TV seriál)
Hong Kong (TV seriál)
Insight (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Chaser (S01E31)
1959 Laramie (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Startime (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
The Alcoa Hour (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
First Love (TV seriál)
The Elgin Hour (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The Motorola Television Hour (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)

Host

TV pořady

1961 The DuPont Show of the Week (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace