foto

Oliver Stritzel

  • nar. 9.3.1957 (64 let)
    Berlín, Berlin, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Schattengrund (TV film)
2015 Das goldene Ufer (TV film)
2012 Odkaz hříšnice (TV film)
2011 Polizeiruf 110 - Im Alter von... (TV film)
Setkání v Malajsii (TV film)
2010 Blackout (TV film)
2008 Ein Ferienhaus in Marrakesch (TV film)
Putzfrau Undercover (TV film)
Willkommen zuhause (TV film)
Ztraceni v hlubinách (TV film)
2007 Der geköpfte Hahn
Suchkind 312 (TV film)
Zu schön für mich (TV film)
2006 Der Untergang der Pamir (TV film)
Polizeiruf 110 - Schneewittchen (TV film)
2005 Oktoberfest
2004 Küss mich, Kanzler! (TV film)
Polizeiruf 110 - Mein letzter Wille (TV film)
Polizeiruf 110 - Rosentod (TV film)
Pád Třetí říše
2003 Tučňák Amundsen (TV film)
2002 Hotte im Paradies (TV film)
2001 Im Fadenkreuz - Das Chamäleon (TV film)
Polizeiruf 110 - Fliegender Holländer (TV film)
Polizeiruf 110 - Kurschatten (TV film)
Tanec s ďáblem: Únos Richarda Oetkera (TV film)
Vortex
2000 Im Fadenkreuz - Die Feuertaufe (TV film)
Natascha (TV film)
Polizeiruf 110 - Bruderliebe (TV film)
Polizeiruf 110 - La Paloma (TV film)
1999 Lautlose Schreie - Eine Frau in Gefahr (TV film)
Schande (TV film)
Speciální jednotka (TV film)
Velká věc (TV film)
1998 Blutspur in den Osten
Cudze szczęście
Liebe auf Abwegen (TV film)
Polizeiruf 110 - Mordsmäßig Mallorca (TV film)
Vergewaltigt - Das Ende einer Liebe (TV film)
1997 Champagner und Kamillentee (TV film)
Ende einer Leidenschaft (TV film)
Polizeiruf 110 - Gänseblümchen (TV film)
Sanfte Morde (TV film)
Saskia - Schwanger zum Sex gezwungen (TV film)
Schwurgericht - Mord für eine Schlagzeile (TV film)
1996 5 Stunden Angst - Geiselnahme im Kindergarten (TV film)
Angeschlagen (TV film)
Lea
Schwurgericht - Angst! (TV film)
Schwurgericht - Unschuldig verurteilt? (TV film)
1995 Angst (TV film)
How I got rhythm
Polizeiruf 110 - 1A Landeier (TV film)
Polizeiruf 110 - Roter Kaviar (TV film)
Sascha darf nicht sterben (TV film)
Schwurgericht - Der Höschenmörder (TV film)
Schwurgericht - Schmutzige Wäsche (TV film)
Schwurgericht - Zeuge der Anklage (TV film)
Všichni mají rádi Willyho Wuffa (TV film)
1994 Tag der Abrechnung - Der Amokläufer von Euskirchen (TV film)
1992 Abgetrieben (TV film)
1990 Hammermörder, Der (TV film)
Pyjama-Party (TV film)
Second Hand (TV film)
1989 Ein Prachtexemplar (TV film)
1988 Boule, aneb jak se dostat do trezoru (TV film)
1987 Das Andere Leben (TV film)
Mädchen mit den Feuerzeugen, Das
1985 Bolero
1984 Zielscheiben
1983 Die Rückkehr der Träume (TV film)
Tango im Bauch
1982 Der Mann auf der Mauer
1981 Ponorka

TV seriály

2021 Místo činu (TV seriál)
Hetzjagd (S52E06)
2020 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Von Tee und Liebe (S01E156)
2018 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Schutzengel (S07E09)
Policie Hamburk (TV seriál)
Zakázaná láska (S12E25)
2016 Vraždy na severu (TV seriál)
Ausgeblutet (S04E02)
Loď snů (TV seriál)
Cookovy ostrovy (E75)
2014 Poslední polda (TV seriál)
Budoucnost (S05E08)
Zůstane to v rodině (S05E07)
Do ráje (S05E06)
další epizody (7)
2013 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das letzte Lied (S12E22)
2011 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Der Fluch der bösen Tat (E09)
Kobra 11 (TV seriál)
S miminem v náručí (S16E07)
2010 Alpha 0.7 (TV seriál)
Vteřiny před vraždou (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Fatale Begabung (S02E11)
Místo činu (TV seriál)
Kolín - Školní sraz (S41E02)
2009 Lasko: Pěst Boží (TV seriál)
Der Kapitän (TV seriál)
Packeis (S03E02)
Piraten (S03E01)
2008 Ihr Auftrag, Pater Castell (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Stoprocentní ztráta (S12E06)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Volný pád (S02E03)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
Otec Braun (TV seriál)
Neviditelný důkaz (E07)
Správná dvojka (TV seriál)
Gier (E33)
Místo činu (TV seriál)
Der Tag des Jägers (S37E31)
Sternenkinder (S37E09)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Fünf Sterne (TV seriál)
Krimi.de (TV seriál)
Pašák (TV seriál)
Bezesné noci (S05E02)
2004 Kobra 11 (TV seriál)
Bezvýchodná situace (S08E04)
2003 Denninger - Der Mallorcakrimi (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Domobrana (S34E12)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Loď snů (TV seriál)
Thajsko (E43)
Místo činu (TV seriál)
Münster - Fakta, Fakta (S33E28)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
Farbe der Nacht (E16)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Brémy - Přímo do srdce (S29E20)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Flotter Dreier, Ein (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Mörderisches Wiedersehen (E04)
1995 A.S. (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
Schwurgericht (TV seriál)
Zoff und Zärtlichkeit (TV seriál)
Loď snů (TV seriál)
Das Mauritius (E25)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Immer im Einsatz - Die Notärztin (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Briefgeheimnis (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1989 Das Nest (TV seriál)
Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Krev (S01E06)
1987 Eurocops (TV seriál)
1986 Engels & Consorten (TV seriál)
1985 Ponorka (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1982 Meister Eder und sein Pumuckl (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2001 Mannovi - román století (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky