foto

Samantha Eggar

  • nar. 5.3.1939 (80 let)
    Hampstead, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

1999 Astronautova žena
1997 Herkules
Ztráta důvěry (TV film)
1996 Fantom
Siegfried & Roy: Masters of the Impossible
Všechno za život (TV film)
1994 Inevitable Grace
Magic Flute, The (TV film)
1993 A Case for Murder (TV film)
1992 Piko a Kolumbus
Round Numbers
Černý kůň
1991 Aligátor
1990 Fantom v Monte Carlu (TV film)
1987 Láska mezi zloději (TV film)
1983 Curtains
1982 For the Term of His Natural Life (TV film)
1981 Démon
Hot Touch, The
1980 Exterminátor
1979 Mláďata
Tales of the Unexpected (TV film)
1978 Poslední útok
Ziegfeld: The Man and His Women (TV film)
1977 Hemingway Play, The (TV film)
Proč střílet učitele
Uncanny, The
Welcome to Blood City
1976 Killer Who Wouldn't Die, The (TV film)
Sherlock Holmes ve Vídni
1975 The Legendary Curse of the Hope Diamond (TV film)
1974 All the Kind Strangers (TV film)
1973 Double Indemnity (TV film)
Man of Destiny, The (TV film)
Name for Evil, A
1972 L'etrusco uccide ancora
1971 The Light at the Edge of the World
1970 Lady in the Car with Glasses and a Gun, The
Molly Maguires
Opři se o mě
1967 Pan doktor a jeho zvířátka
1966 Walk Don't Run
1965 Return from the Ashes
Sběratel
1964 Psyche '59
1963 Doktor v nesnázích
1962 Dr. Crippen
The Wild and the Willing

TV seriály

2005 První prezidentka (TV seriál)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Chlapec v krabici (S01E14)
1998 Herkules (TV seriál)
1993 Tajemství Lake Success (TV seriál)
1991 Prince Valiant (TV seriál)
1990 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Rodina (S04E02)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Vraždila Jessica? (S01E04)
1977 Columbo (TV seriál)
Případ vysokého IQ (S06E03)
1973 Love Story (TV seriál)
1972 Anna and the King (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

2017 Tax Shelter Terrors - a.z.
2000 The American Nightmare - a.z.
1990 Dors: The Other Diana (TV film)
1986 Directed by William Wyler
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace