foto

Anton Diffring

  • nar. 20.10.1918
    Koblenz, Německá říše
  • zem. 20.5.1989 (70 let)
    Chateauneuf - de - Grasse, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Anna
1987 Faceless
1986 Der Sommer des Samurai
Operation Dead End
Wahnfried - Richard & Cosima
1985 Marie Ward - Zwischen Galgen und Glorie
1984 Der Besuch (TV film)
Maska smrti (TV film)
1983 Der Schnüffler
S.A.S. à San Salvador
1982 Winter auf Mallorca, Ein (TV film)
1981 Vítězství
1980 Tusk
1978 Einhorn, Das
Io sono mia
Plutonium (TV film)
Son of Hitler
1977 Indiens sont encore loin, Les
L'imprécateur
Liebesbriefe der portugiesischen Nonne, Die
Valentino
Vanessa
Waldrausch
1976 Potato Fritz
Zwei gegen Tod und Teufel
1975 Lehmanns Erzählungen (TV film)
Operace "Daybreak"
The Swiss Conspiracy
1974 Borsalino a spol.
Die Antwort kennt nur der Wind
Kiss Me and Die (TV film)
Měsíční krev
Shatter
1973 Les diablesses
Little Mother
Pátá ofenzíva: Bitva o Sutjesku
Tatort - Tote Taube in der Beethovenstraße (TV film)
Tony Arzenta
1972 Der Stoff, aus dem die Träume sind
Hexen geschändet und zu Tode gequält
The Day the Clown Cried
1971 L'Iguana dalla lingua di fuoco
Vzducholoď
1970 Piggies (TV film)
1969 Michael Kohlhaas
Zabít Rommela
1968 Kam orli nelétají
1967 Dvojník
Firebrand (TV film)
Kontrapunkt
1966 451° Fahrenheita
Modrý Max
1965 2 Milliarden gegen die Bank von England (TV film)
Hrdinové z Telemarku
Joel Brand Story, The (TV film)
Výstřely v tříčtvrtečním taktu
1964 Lana - Königin der Amazonen
Vorsicht Mister Dodd
1963 Incident at Midnight
Ricochet
1961 Enter Inspector Duval
1960 Circus of Horrors
1959 The Man Who Could Cheat Death
1958 A Question of Adultery
Mark of the Phoenix
Tales of Frankenstein (TV film)
1957 Lady of Vengeance
Seven Thunders
The Crooked Sky
Traitor, The
1956 Double Cross
Doublecross
House of Secrets
Reach for the Sky
The Black Tent
1955 I Am a Camera
Útěk z Colditzu
1954 The Sea Shall Not Have Them
Zrazení
1953 Albert R.N.
Never Let Me Go
Operation Diplomat
Park Plaza 605
The Red Beret
1952 The Woman's Angle
1951 Appointment with Venus
Hotel Sahara
1950 Highly Dangerous
State Secret
1940 Konvoj
Neutral Port

TV seriály

1985 Jane Horney (TV seriál)
1983 Vichry války (TV seriál)
1980 Arsène Lupin joue et perd (TV seriál)
1979 Flambards (TV seriál)
1978 Mutant, Le (TV seriál)
1972 Assignment Vienna (TV seriál)
1962 Studio 4 (TV seriál)
1959 The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1956 Assignment Foreign Legion (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace