foto

Jay Thomas

  • nar. 12.7.1948
    Kermit, Texas, USA
  • zem. 24.8.2017 (69 let)
    Santa Barbara, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Snatched
2013 Life Tracker
Pravda je jen slovo
2011 Horrorween
Kiss for Jed Wood, A
The Pool Boys
2010 Sex Tax: Based on a True Story
2009 Šéfe, jsem v tom!
2006 Santa Claus 3: Úniková klauzule
2004 Miláček třídy
2002 Blázinec pondělní noci (TV film)
Na křídlech vážky
Santa Claus 2
2000 American Daughter, An (TV film)
1999 Hercules: Zero to Hero
Last Chance
Mám prostě pech
Velký šprým
1998 Monkey Business
My Date with the President's Daughter (TV film)
Ragtimeova dobrodružství
1997 Desert's Edge (TV film)
Od ucha k uchu
Únos profesora Griffina (TV film)
1996 Dirty Laundry
Encino Woman (TV film)
Podivná záležitost (TV film)
1995 Opus pana Hollanda
1992 Haló, tady Shirlee
1990 Little Vegas
Miracle Landing (TV film)
Where's Rodney? (TV film)
1986 Orlové práva
1985 Angažmá
1984 C.H.U.D.

TV seriály

2017 Ray Donovan (TV seriál)
Mister Lucky (S05E09)
2015 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Soutok (S02E08)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Naděje z paláce kouzel (S11E07)
2014 Ray Donovan (TV seriál)
Rodef (S02E11)
Volcheck (S02E10)
2013 Ray Donovan (TV seriál)
Jízda (S01E09)
2011 Retired at 35 (TV seriál)
2010 Na parket! (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
100 A.D. (S07E01)
Odložené případy (TV seriál)
Osudový pád (S07E16)
2009 Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
Run of the House (TV seriál)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vulnerable (S04E03)
2001 The Education of Max Bickford (TV seriál)
2000 Ed (TV seriál)
1999 Katie Joplin (TV seriál)
1998 Fantasy Island (TV seriál)
Herkules (TV seriál)
Simple Life, The (TV seriál)
Thornberryovi na cestách (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Perné dny (TV seriál)
1996 Na jedné lodi (TV seriál)
1995 Bless This House (TV seriál)
Cybill (TV seriál)
1994 Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
Veselé obludy (TV seriál)
1992 Batman (TV seriál)
Goofyho tlupa (TV seriál)
Love & War (TV seriál)
1990 Married People (TV seriál)
1989 Open House (TV seriál)
1988 Almost Grown (TV seriál)
Freddyho noční můry (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
1987 A Year in the Life (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
1984 Master of the Game (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
1978 Mork & Mindy (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

2017 King Cake: A Big Easy Story
2010 Záhady muzeí (TV seriál)

TV pořady

2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
2005 Howard Stern on Demand (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1994 Politically Incorrect (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
The 44th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace